Vær opmærksom på falske hjemmesider, konkurrencer og profiler der udgiver sig for at være fra Imerco
TILBUD og andre gode priser på godt køkkengrej, se det store udvalg.
Vær opmærksom på falske hjemmesider, konkurrencer og profiler der udgiver sig for at være fra Imerco
TILBUD og andre gode priser på godt køkkengrej, se det store udvalg.
Rødkål med rosiner, appelsin og æble er et sikkert hit til julens retter med kød - server den varme kål til and, flæskesteg, vildt eller bare frikadeller. Her giver vi dig en nem opskrift på den lune kål med skønne smage.
Skrevet af nemlig.com. Foto: nemlig.com · 13 december 2020Samlet tid: 15 min. Arbejdstid: 0-15 min.
500 g rødkål
2 dl saft f.eks. tranebær- eller solbærsaft
100 g rosiner
2 stk. stjerneanis
1 stk. kanelstang
1 stk. økologisk appelsin
1 stk. æble
Skær rødkål i tynde strimler med 4-5 cm. længde.
Skær æble og appelsin ud i tern.
Kom rødkål, appelsin, æble, rosiner, saft og krydderier i en gryde.
Varm rødkålen stille op og lad den simre i ca. 15 minutter.
Når kålen er færdig, må den gerne stadig have lidt bid.
Server rødkålen i en smuk skål eller på et fad - for eksempel fra erik bagger a/s som på billedet.
Opskriften er udviklet og produceret af nemlig.com. Se alle varer, du skal bruge og læg dem nemt i kurven her.