- Hjem
- Inspiration
- Opskrifter
- Tilbehør og salater
- opskrift hvidløgsbrød med mozzarella

Nemt og lækkert hvidløgsbrød med mozzarella
Mmmhh, hvidløgsbrød, en sand klassiker, som de fleste kan lide – få opskriften på det perfekte tilbehør til middagen lige her.
Skrevet af Imerco · 24 maj 2021Hvad enten du vil servere det som tilbehør til grillmad, spaghetti bolognese eller suppe, så er dette hvidløgsbrød med smeltet mozzarella og perfekt sammensat hvidløgssmør en sikker vinder.
Det skal du bruge
- Et flute
- 1-2 poser mozzarella
- 4 spsk. saltet smør
- 1 bundt persille
- 3 fed hvidløg
Sådan laves hvidløgsbrødet
- Skær i dit flute, så du lige præcis ikke går igennem med kniven.
- Bland persille, smør og hvidløg sammen.
- Skær mozzarellaen i skiver.
- Smør herefter revnerne med din smørblanding og tilføj en skive mozzarella-ost mellem hver skive.
Bag dit brød i 7-9 minutter ved 200 grader, og så er der serveret.
Giv dit flüte et let sprøjt med vand inden du bager det, så får du en ekstra sprød skorpe.
Velbekomme!