Klik & hent i butik

Byt i 1 år

Prismatch

Mangler du nyt til køkken, bord eller bolig? Se alle tilbuddene her
Drikke

De lækreste julecocktails

Velkomstdrinks eller den, der afslutter juleaften? Her får du de lækreste af slagsen, der for alvor spreder (flydende) julestemning!

Skrevet af Imerco · 26 september 2022

Julen behøver ikke kun at nydes gennem smagfuld mad, men kan også nemt skåles ind med lækre drinks og flydende, delikate smage. Få opskrifter på flere lækre drinks her, som bare emmer af jul!

DRINKSOPSKRIFT: TRANEBÆR GIN FIZZ

En Tranebær Gin Fizz er den perfekte vintercocktail, som smager skønt og sødt. Servér den som en velkomstdrink til sammenkomster i de kolde vintermåneder eller pynt med en fin julestok og servér den til dine julegæster, når de ankommer juleaften – så er julestemningen sikret!

Find opskriften her.

DRINKSOPSKRIFT: MINT JULEP

Den amerikanske drink har en sød undertone, som får et perfekt modspil af den friske myntesmag. Hvis du kan lide lemonda eller Mojito, er denne cocktail klart værd at prøve for dig, da dens friskhed minder om disse.

Find opskriften her.

DRINKSOPSKRIFT: GRAPEGRONI MED SPICY SUKKERSIRUP

Rød vermouth og frisk rød grape kan noget ganske særligt sammen, og når du tilmed tilsætter gin og stærk kryddersirup med peber og kardemomme, får du en på én gang frisk og julet smag. Servér den skønne cocktail med en kvist rosmarin i for at skabe ægte julestemning.

Find opskriften her.

4 x DESSERTCOCKTAILS, DER SMAGER AF JUL

Julens bedste lækkerier er forvandlet til elegante, flydende dessertcocktails, som er perfekte at slutte en god julemiddag af på.

Find opskrifterne her.