timm vladimir opskrift müsli

Lav lækker müsli som topping

Müsli eller granola er lækkert som topping på både yogurt og desserter. Med få, enkle råvarer kan du trylle en blanding frem, der både mætter, giver energi og smager fantastisk på yoghurt, skyr, på isdesserter eller bare med mælk.

Skrevet af Imerco · 21 august 2025

Der er ikke noget bedre end at starte dagen med en sprød, hjemmelavet müsli fyldt med nødder, kerner og sødt honning. Få fremgangsmetoden til at lave din helt egen version her.

Se alt fra Timm Vladimir Kitchen.

Ingredienser til müsli

Hakkede nødder (fx hasselnødder, valnødder, mandler, pistacienødder)
Kerner (fx sesam, solsikke, græskarkerner, hørfrø) Vaniljestang
Ca. 200 g havregryn
En håndfuld kokosflager
Ca. 50 g rosiner
2 spsk. honning

Sådan gør du

Hak nødderne, og rist dem af på panden.

Flæk en vaniljestang, skrab kornene ud og tilføj på panden. Rør godt rundt, så kornene fordeles.

Tilføj havregryn og kerner.

Kvas en håndfuld kokosflager ned i blandingen.

Tilføj rosiner, og hæld honningen henover det hele.

Rør godt rundt, og hæld så müslien over på et stykke bagepapir, så den kan køle af.

Læs også: Hjemmelavet yoghurt-barer.

Tip

Når du laver din egen müsli, kan du selv vælge og sammensætte alle dine yndlingsingredienser – så får du en helt personlig version, der altid står klar i skabet.

timm müsli granola