Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til køkkenet? Gå på opdagelse her
Søg varer og brands
Desserter og kager

Opskrift: Pull Apart Kanelbrød

Løber dine tænder også i vand, når du ser det her lækre kanelbrød? Få opskriften her, så du kan lave dit eget.

Skrevet af Imerco · 15 juni 2021

importedContent

Blødt, lækkert og syndigt – et pull apart kanelbrød er et virkelig lækkert bagværk, som passer godt til alt fra kagebord i haven til efterårets te-selskab.

Det kræver ikke meget andet end en god brødform og en dejskraber, så har du udstyret til at fremtrylle det velduftende brød.

Se alle brødforme

Det skal du bruge

Dej

  • 2 dl mælk
  • 25 g gær
  • 500 g mel
  • 2 æg
  • 50 g smør
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 spsk. sukker

Remonce

  • 6 spsk. sukker
  • 3 spsk. kanel
  • 150 g smør

Glasur

  • Flormelis
  • Kogende vand

Sådan gør du

  • Opløs gæren i mælken, og tilføj herefter smeltet smør og æg. 
  • Pisk ingredienserne og tilføj nu de øvrige ingredienser.
  • Bland dejen indtil at du har en ensartet masse. Hvis dejen er for klistret, så tilføj lidt ekstra mel til blandingen.
  • Stil din dej til side et lunt sted, og lad den hæve i 30 minutter.
  • I mellemtiden kan du blande remoncen, som indebærer at alle tre ingredienser blandes i en skål.
  • Når dejen er hævet færdig, rulles den ud på et meldrysset bord, og remoncen fordeles med en dejskraber.
  • Skær dejen ud i fire aflange stykker og læg dem derefter ovenpå hinanden, så du har et langt samlet stykke.
  • Skær herefter dejen ud i 8 stykker, og læg dem op i din bageform.
  • Lad brødet bage i 40 minutter ved 175 grader.
  • Når brødet er færdigt, dekoreres det med glasur.

Velbekomme!

Psst, se i videoen her, hvordan pull apart kanelbrødet laves.