Vær opmærksom på falske hjemmesider, konkurrencer og profiler der udgiver sig for at være fra Imerco
TILBUD og andre gode priser på godt køkkengrej, se det store udvalg.
Vær opmærksom på falske hjemmesider, konkurrencer og profiler der udgiver sig for at være fra Imerco
TILBUD og andre gode priser på godt køkkengrej, se det store udvalg.
Hjemmelavet granola smager fantastisk. Lav en ordentlig portion og opbevar den i et flot glas eller en praktisk opbevaringsbøtte. Så kan du hver morgen servere en skøn portion granola på yoghurt evt. med lidt frisk frugt.
Skrevet af Imerco · 29 november 202050 g smør
50 g honning
1 dl mandler
1 dl hasselnødder
3 dl grovvalsede havregryn
3 dl rugflager
3 dl speltflager
- Tænd ovnen på 160 grader varmluft. Smelt smørret på en lille pande og tilsæt honning.
- Hak nødder og mandler groft og vend dem i en skål med havregryn, rug- og speltflager.
- Hæld honningsmørret i nødde- og kornblandingen og vend rundt. Kom blandingen på en bradepande, bred den ud og rist den i ovnen i ca. 10 minutter. Vend rundt i granolaen og rist den videre i ca. 10 minutter, til det er gyldent. Sluk for varmen og lad granolaen tørre i ovnen med halvåben ovnlåge.