Vær opmærksom på falske hjemmesider, konkurrencer og profiler der udgiver sig for at være fra Imerco
TILBUD og andre gode priser på godt køkkengrej, se det store udvalg.
Vær opmærksom på falske hjemmesider, konkurrencer og profiler der udgiver sig for at være fra Imerco
TILBUD og andre gode priser på godt køkkengrej, se det store udvalg.
Ingen risalamande uden kirsebærsauce - hvorfor ikke lave den selv i år? Her får du opskriften på en velsmagende version, der fejer købeversionen helt af banen! Få opskriften her.
Skrevet af Imerco · 2 december 2022Har du altid været vant til, at man blot købte en karton fra supermarkedet, varmede den op i en gryde og så var der kirsebærsauce? Prøv i stedet at lav en version selv, der emmer af jul og sørger for et ekstra lækkert smagsinput til risalamanden.
1 glas syltede kirsebær
1 spsk. tørrede tranebær
½ dl portvin
Appelsinskal af 1 stk. ikke sprøjtet appelsin
Riv juilienne strimler af appelsinskallen.
Lun kirsebærrene forsigtigt i en gryde.
Tilsæt tranebær, lad det simre 10 minutter sammen med portvin og appelsinstrimler og servér.
Du kan sagtens tilføje endnu fere julede smage til din kirsebærsauce. Eksempelvis følgende: Stjerneanis, kanel, lidt calvados eller vaniljestang og nelliker.