Vær opmærksom på falske hjemmesider, konkurrencer og profiler der udgiver sig for at være fra Imerco
TILBUD og andre gode priser på godt køkkengrej, se det store udvalg.
Vær opmærksom på falske hjemmesider, konkurrencer og profiler der udgiver sig for at være fra Imerco
TILBUD og andre gode priser på godt køkkengrej, se det store udvalg.
Kandiserede appelsinskaller, appelsinstrimler eller appelsinstænger - kært barn har mange navne. Uanset, hvad du vil kalde dem, er smagen bare virkelig lækker! Få opskrift og fremgangsmetode her.
Skrevet af Imerco · 1 december 2022Nok tager de lidt tid at lave, men de er al ventetiden værd! De lækre appelsinstrimler dyppet i mørk chokolade er virkelig
1 del sukker
2 dele vand
Appelsinskal i tykke strimler
Sukker til drys
Chokolade til dryp
Kog vand og sukker op.
Skræl appelsiner med en kartoffelskræller eller lille kniv og skær dem i strimler. Tilsæt strimlerne til sukkervandet. Lad det småkoge i 45 minutter.
Dryp dem af i en si, og vend så i løst, nyt sukker.
Lad dem tørre i dehydratoren i 6 timer ved 60 grader.
Dryp i smeltet, mørk chokolade og nyd!