Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til køkkenet? Gå på opdagelse her
Søg varer og brands
Desserter og kager

Giv din fastelavnsbolle et twist

Er du ikke typen, der bager fastelavnsbollerne selv, så får du her fire smarte tricks til, hvordan du kan give de hjemmebragte fastelavnsboller et twist.

Skrevet af Imerco · 9 februar 2022

importedContent

Det er ikke altid at tiden og lysten er der, når det kommer til at bage fastelavnsbollerne selv – og dét skal der være plads til! Vi har samlet et par fif til, hvordan du kan twiste købe-versionen, så dine gæster næsten tror, at du selv har været i gang i køkkenet. Hvilken variant skal du imponere gæsterne med?

Se alle bageartikler

Giv din fastelavnsbolle et twist med lemoncurd

Lemoncurd

Lemoncurd er en tyk og syrlig citroncreme, der smager skønt og friskt. Med lemoncurd i din fastelavnsbolle kan du nemt give den klassiske vaniljecreme et skud tiltrængt friskhed. Kombinationen giver et sødt, syrligt og cremet fyld. Læg en skefuld ind i fastelavnsbollen og giv dine gæster en frisk overraskelse.

Giv din fastelavnsbolle et twist med hvid chokolade

Hvid chokolade

Den hvide chokolade smager skønt i kombination med vaniljecremen. Det giver et underspillet, men lækkert og sødt indslag i din klassiske fastelavnsbolle. Og så kræver det blot en god, hvid chokolade, der hakkes og drysses over vaniljecremen.

Giv din fastelavnsbolle et twist med saltkaramel

Saltkaramel

Saltkaramel er bare lækkert, og kan bruges til stort set alt. Den søde, men salte karamel giver et lækkert og ekstra cremet indre sammen med vaniljecremen. Læg en skefuld saltkaramel ovenpå cremen, og så har du en syndig og anderledes fastelavnsbolle.

Du kan nemt lave hjemmelavet saltkaramel – kom kondenseret mælk i en vandtæt beholder, læg den i en gryde og hæld vand på, så det dækker. Lad det simre i 3 timer og afkøle i 1 time.

Giv din fastelavnsbolle et twist med pistacie

Pistacie

Pistacienødder har en rig, men mild nøddesmag med en anelse bitterhed, hvilket gør pistacienødder velegnet sammen med en sød vaniljecreme. Du kan derfor med fordel give din fastelavnsbolle et lille pift med pistacienødderne, som desuden tilføjer lidt knas. Brug usaltede pistacienødder, hak dem groft og drys dem ovenpå vaniljecremen.