Vær opmærksom på falske konkurrencer, opslag og profiler, der udgiver sig for at være fra Imerco.
TILBUD og andre gode priser på godt køkkengrej, se det store udvalg.
Vær opmærksom på falske konkurrencer, opslag og profiler, der udgiver sig for at være fra Imerco.
TILBUD og andre gode priser på godt køkkengrej, se det store udvalg.
Det er jo nærmest et lille kunstværk i sig selv, det fine brød med et juletræ i rosmarin. Skal du gøre kunsten efter? Så får du opskriften på rosmarinbrød i støbejernsgryde her.
Skrevet af Imerco · 29 november 20204 dl vand
25 g gær
1 dl olivenolie
250 durummel
300 g hvedemel
1 tsk. salt
250 g. små tomater på stilk
1 stor kvist rosmarin
Basilikum blade
Sorte sesamfrø
Flagesalt
- Bland vand og salt i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt derefter 0,5 dl olivenolie. Hæld nu durummelet i lidt ad gangen, og rør godt rundt. Herefter tilsættes hvedemelet. Rør rundt, indtil din dej er ensartet og smidig. Lad din dej hæve i ca. en time.
- Smør din støbejernsgryde med 0,25 dl olivenolie og fordel herefter din dej i gryden. Lad den nu hæve i yderligere 30 min. Efter hævningen stikker du dybe huller ned i brødet med fingrene, og drypper med 0,25 dl olivenolie. Læg din rosmarin kvist som et juletræ og lav en stjerne ud af basilikum blade. Mas dine små tomater ned i dejen rundt om juletræet og drys med flagesalt og sesamfrø.
- Læg låg på gryden og bag brødet i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 25-30 minutter. Tjek brødet ved at banke på det. Når det lyder hult, er det klar til at blive taget ud af ovnen.