Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til køkkenet? Gå på opdagelse her
Søg varer og brands
Borddækning

1 bord, 4 looks – hvilken borddækningsstil er du?

Find ud af hvilken stilart, som passer til din personlighed og bliv inspireret til din næste festlige begivenheds visuelle udtryk.

Skrevet af Imerco · 8 juni 2022

Måden du vælger at dække bord på fortæller en masse om din personlighed. Er du til blomster fra blomsterhandleren eller dem, man plukker i haven? Hvid dug eller slet ingen?

Bliv klogere på, hvordan din næste fest skal se ud ved at tjekke disse fire forskellige stilarter ud.

Se alt borddækning.

Romantisk borddækning i rosa toner

Din stil er afslappet og romantisk, du kan  lide blandingen af klar krystal, bløde materialer og guldbelagte detaljer. Din boligindretning er lys og venlig, og du kan især godt lide de lyse markblomsters naturlige, feminine udtryk. Kridhvid er lige lovlig pænt til din smag, men du vil gerne holde fast i klassiske og elegante dyder, hvorfor du dækker op på traditionel vis, men i en skala af rosa og dæmpet lilla som udgangspunkt.

Egner sig særlig godt til:

  • Havefest
  • Bryllup
  • Pigemiddag i bedste feminine stil

Få flere tips til en romantisk borddækning her.

Dæk op i klassisk, lys stil

Du indretter dit hjem i den foretrukne farveskala af hvid, grå og nude, men kan dog stadig godt unde dig selv en farvestrålende, men sirligt bundet buket med jævne mellemrum. Du er vild med et klassisk look, som står sirligt og knivskarpt. Det elegante look, hvor der er tænkt over hver eneste detalje er noget, der tiltaler dig – ingen krøllede duge her!

Egner sig særlig godt til:

  • Fester, der afholdes på slotte eller godser
  • Eksklusive havefester
  • Hjemme hos dig selv

Få flere tips til en klassisk, stilfuld borddækning her.

Borddækning i rustik og naturlig stil

Hvis du bedre kan lide rå bark fra naturens vildtvoksende træer, fremfor købe-buketter hos blomsterhandleren, så er denne indretning uden tvivl dén vej du skal gå. Måske interesserer du dig endda for natur, kan godt lide udeliv og har bestemt en afslappet, rustik menu til din festlige begivenhed. Hiv dén inspiration med til bords, når du dækker op i denne rustikke stilart.

Egner sig særlig godt til:

  • Udendørs lokationer
  • Gildesalde med fritlagte bjælker
  • Rustikke lader eller staldbygninger 

Få flere tips til borddækning i en rustik og naturlig stil her.