Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*. Brug koden: SHOPAMOK
Søg varer og brands
Boligindretning

Indretning af børneværelset: 5 nemme tips

Det kan være svært at indrette et smukt børneværelse, der samtidig indbyder til leg og læring. Vi giver dig derfor 5 tips til, hvordan du indretter børneværelset her.

Skrevet af Imerco · 13 maj 2018

importedContent

Med små tips kan du nemt indrette et smukt børneværelse og samtidig glæde dit barn med en indretning, der gør det spændende, lærerigt og udfordrende at opholde sig i børneværelset.  

Søde børnemøbler

De yngste medlemmer af familien vil så gerne føle, at de er voksne. Med søde små børnemøbler kan de invitere til deres eget middagsselskab eller holde te selskab med deres yndlings bamser. Det er også en sjov måde at få lært de gode manerer ved bordet på.

Se alle børnestole

Smukt trælegetøj

Når det går vildt for sig på børneværelset, er solidt trælegetøj meget belejligt, da det kan holde til alle barnets prøvelser og hverdagens brug. Trælegetøj i et smukt design kan på smukkeste vis udgøre en del af børneværelsets indretning. Lad det ligge fremme på en hylde eller i vindueskarmen som en del af et stilleben med børnebøger og en lille sød tøjbamse.

Se vores udvalg af Kay Bojesen trælegetøj her

Læs også: Find en fantastisk dåbsgave til den lille

Opbevaringskasser med børnevenligt tapet

Børneværelset flyder ofte med legetøj, for der er krudt i de små, som har travlt med nye eventyr, når det er tid til oprydning. Men uanset hvem der står for oprydningen, kan du med fordel gøre opbevaringsløsningerne til en del af indretningen på børneværelset.

Almindelige opbevaringskasser kan ved hjælp af et farverigt og børnevenligt tapet få helt nyt liv. Kom lim på bagsiden af tapetet med en pensel og pak opbevaringskassen ind. Det er en sjov aktivitet, som hele familien kan samles om.

Fantasifulde børnetekstiler

Skab et fantasiunivers med farverige tekstiler på børneværelset. Bløde puder formet som dyr inviterer til spændende lege og venskaber. Sengetøj med motiver man kan gå på oplevelse i, sætter gang i fantasien, og fører de små ind i drømmeland. Vælg tekstiler, der matcher farvenuancerne på børneværelset, og husk det er nemmere at skifte sengetøj og puder end at male en helt ny farve på væggen eller sætte nyt tapet op, når du eller barnet bliver træt af de gamle farver.

Se vores udvalg af Magic Forest fra Södahl her

Læs også: Indret dit hjem med bløde tekstiler

Vægdekoration til børneværelset

Gør hverdagen på børneværelset til en fest ved at hænge et par stofflagranker op på væggen eller i loftet. Pastelfarver giver et mere nedtonet og stilrent look, hvorimod en flagranke i forskellige stærke farver giver en følelse af at være i cirkus.

En plakatvæg kan danne ramme om en god historiefortælling. Især hvis du vælger motiver, der interesserer dit barn. Plakater med forskellige dyr kan f.eks. blive til en spændende historie om en zoologisk have, og plakater med biler kan blive til historien om et hæsblæsende racerløb. Det er kun din egen og barnets fantasi, der sætter grænser.

Se alle Kay Bojesens plakater her

Se vores udvalg af Kay Bojesen billeder her

Læs også: Borddækning til pigens barnedåb og Borddækning til drengens barnedåb

Se mere til børneværelset