Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til boligen? Shop Amok her
Søg varer og brands
Boligindretning

Indret dit hjem med bløde tekstiler

Lækre puder, tæpper og plaider bløder den nordiske stil op. Boligstylist Birgitte Vosper giver her gode tips til, hvordan du bruger de populære tekstiler bedst.

Skrevet af Imerco · 2 marts 2017

importedContent

Se alle boligtekstiler

Birgitte Vosper, boligstylist hos Busy Bees:

”Når det er koldt udenfor, er det altid rart med varme tekstiler. De gør det mere hyggeligt, og så er de nemme og forholdsvis billige at skifte ud, så du hurtigt kan skabe et helt nyt look.”

Derfor hitter tekstiler i hjemmet

Den nordiske stil med hvidt i hvidt og masser af råt træ er smuk – men den kræver også varme kontraster. Og her er bløde, lækre tekstiler din bedste ven, fordi de skaber den helt rigtige stemning af skandinavisk hygge.

Tekstiler i hjemmet

Sådan indretter du med tekstiler:

  • Hvis du ikke allerede har det, så skynd dig at få en eller flere bløde plaider i sofaen. Det ser smukt ud og er uundværligt i den kolde tid, når du ser fjernsyn eller læser en bog. Læg dem gerne skødesløst over armlænet.

Se alle plaider

Se vores store udvalg af plaider og pyntepuder her

  • Pyntepuder! Vi kan ikke få for mange pyntepuder. Vælg for eksempel nogle sorte og hvide med forskellige flotte print og mønstre - og kombiner dem med puder i lyse, støvede jordfarver. Vælg meget gerne puder i forskellige materialer: strik, hør og silke.

Se alle pyntepuder

Skab et hyggeligt hjørne i stuen, entreen eller køkkenet ved at stille en kurv med en skøn plaid i.

  • Vælg håndklæder i flotte farver og lad dem være fremme på badeværelset.  Pasteller er ikke længere i fokus, men i stedet de dybe, mørke farvetoner. Læg håndklæderne i fine kurve, der skaber en flot kontrast til det bløde frotté.

Se vores store udvalg af håndklæder her

Se alle håndklæder

Drop den klassiske bademåtte på badeværelset og find i stedet et blødt og flot tæppe til gulvet. Det skaber en helt anden stemning.

Læs også: 5 ting der forvandler dit badeværelse til en hjemmespa

  • Gardiner har fået en renæssance efter i flere år at have været afløst af persienner og lameller. Og det behøver ikke kun at være de florlette af slagsen. Skab blød hyggestemning med gardiner i mørkebrunt hør eller gå all in med tung, blød velour.
  • Hæng tekstiler på væggen! Fine vægtæpper med kniplinger kan dekorere dine vægge på en smuk og utraditionel måde. Og det fungerer også superfint på børneværelset.

Se alle boligtekstiler