Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til boligen? Shop Amok her
Søg varer og brands
Boligindretning

Her er de fineste lysestager til dit hjem

Levende lys er en enkel men effektiv måde at kaste et romantisk og hyggeligt skær over vindueskarmen på. Lige nu er det især lysestager i enkle og stilrene designs, der hitter.

Skrevet af Imerco · 24 august 2017

importedContent

Se alle lysestager

Smuk i sin enkelthed

En designer, som kan skabe det enkle og stilrene look, er Andreas Hansen. Han står bl.a. bag designet af den hjerteformede Cohesion stage i børstet stål. ”Ideen opstod helt tilfældigt en dag, hvor jeg sad og legede med et stykke ståltråd og formede et hjerte – det kunne blive en fin lysestage. Hjertet er med sin enkle form et flot symbol. Det er noget, man giver til nogen, man godt kan lide,” forklarer Andreas Hansen.

erik bagger a/s Cohesion lysestager

Iøjnefaldende gulvstager

En anden måde at bringe det levende lys ind i hjemmet på, er at bruge en elegant gulvstage som designstatement i dit hjem. Stagens størrelse vækker opmærksomhed og giver dig mulighed for at placere levende lys i alle kroge af dit hjem.

Er der kommet størknet stearin på dine lysestager, kan du nemt smelte det af ved at sætte lysestagen på en rist i en 80 grader varm ovn. Læg et stykke bagepapir under til at gribe stearinen.

Skulpturelle fyrfadsstager

Fyrfadsstagen er en klassiker, der vender tilbage i nye udgaver. Dette efterår skal du gå efter de mere skulpturelle af slagsen i porcelæn, som tager sig flot ud alene eller på et lysfad, hvor du kan kombinere forskellige farver, former og materialer.

Kähler Hammershøi fyrfadsstager

Se alle fyrfadsstager

Flere lys sammen

Hvis du gerne vil have endnu mere lys, kan du købe en lysestage til flere lange lys. Med en lysestage med plads til fire lange lys skruer du en ekstra tak op for hyggen på spisebordet eller i vindueskarmen. Multilysestagerne fås både i kantede og mere skulpturelle udgaver, så du kan finde præcis den, der komplimenterer din indretning bedst.

Læs også: Indret dit hjem med bløde tekstiler

Se alle lysestager