Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Medlemstilbud: Shop og spar 20-40% på ALT* stel, glas og bestik. Se tilbuddene her
Søg varer og brands
Boligindretning

Glas hitter i boligindretningen

Der er ingen grund til at gemme dine glasvaser, glasskåle og fyrfadsstager i glas væk i skabet. Pynt med glas i de forskellige rum i huset for at skabe et dekadent look.

Skrevet af Imerco · 26 november 2017

importedContent

Glas i alle former og farver er populære som aldrig før. Specielt krystalglas er så fine, at mange vælger at have dem stående fremme som en del af indretningen i stedet for kun at bruge dem til drikkevarer.

Pynt med whiskyglas: Glas med flere funktioner

Et whiskyglas bør ikke kun vises frem, når der bliver åbnet for barskabet. Det facetslebne mønster gør glasset perfekt som fyrfadsstage, da den lille flamme reflekteres i glasset på smukkeste vis.

Du kan også bruge dine fine glas til en lille potteplante eller til blyanter på skrivebordet. På den måde får glassene en helt ny funktion.

erik bagger a/s XO lowball glas

Skru op for hyggen på badeværelset ved at bruge dine krystalglas som tandbørsteholder. Det tilfører elegance til et ellers koldt og sterilt rum.

Pynt med vaser: Flere vaser sammen

Man kan næsten ikke komme uden om vaser, når man pynter med glas. Du kan nemt finde en vase eller fire, der passer til netop din stil.

Skab et stilfuldt stilleben derhjemme ved at samle vaser i forskellige højder og bredder. Fordel eventuelt dine blomster i vaserne for at skabe dynamik. Du kan også vælge en bestemt farve vase, eksempelvis en sart rosa, og indrette tone-i-tone med forskellige nuancer af lyserød.

Kähler Omaggio glasvaser

Se også: Hvilken vase skal du bruge til hvilke blomster?

Pynt med røget glas: Hop med på art deco-trenden

Art deco-stilen er ikke til at komme uden om i øjeblikket. Ekstravagance er nøgleordet og i forhold til glas betyder det, at de godt må udstråle noget særligt.

Du kan nemt få trenden ind i stuen ved eksempelvis at gå efter røgfarvede glas og vaser, da de med deres mørke og dekadente udtryk passer perfekt ind i art deco-stilen.

Bor du minimalistisk, kan du bruge fyrfadsstager i farvet glas for at få følelsen af varme og hygge indenfor. 

Imerco Home fyrfadsstager i farvet glas

Se også: Her er de fineste lysestager til dit hjem