Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til køkkenet? Gå på opdagelse her
Søg varer og brands
Boligindretning

Forny dit sommerhus med enkle indretningstips

Dit sommerhus er dit frirum, og med få gode tips kan du nemt skabe den helt rigtige stemning.

Skrevet af Imerco · 25 juni 2017

importedContent

Naturens materialer

Strandskaller og sneglehuse emmer af sommerhushygge, og det samme gælder for kurv og flet. Bring det rustikke og holdbare naturmateriale ind i sommerhuset i form af kurve til aviser og magasiner, urtepotteskjuler til større planter eller måske en fin stol med bløde hynder.

Plads til at flade ud

Det vigtigste ved et sommerhus er, at det indbyder til at læne sig tilbage og slappe af. Den følelse skaber du nemt med masser af store bløde puder, hynder i fine mønstre og lækre plaider at putte sig i på sofaen – eller ude på terrassen, når mørket falder på.

Kay Bojesen plaid

Sæt kulør på stellet

Det kan godt være, at din stil derhjemme er elegant og enkel, men i sommerhuset må der gerne være knald på farverne. Vælg et stel med glade farver, mønstre og sjove statements, måske endda i melamin, så det kan tåle at ryge på gulvet. Det er lige til at kommer i sommerstemning af.

Læs også: Sådan gør du din terrasse mere hyggelig

Design med et twist

Giv dig selv noget smukt at kigge på i sommerhuset ved at vælge fine designklassikere med et lille finurligt twist. Det kan være en fantasifuld sparegris, et sjovt dyr med tavlemaling til at skrive beskeder på eller en anden sjov figur, du bare bliver i godt humør af at kigge på.

Kay Bojesen flodhest

Lanterner og kulørte lamper

Når du er i sommerhus, er du i virkeligheden ikke ret meget indenfor, så gør terrassen og haven til et dejligt sted at være hele dagen – også om aftenen. Hæng farverige lanterner i træerne, pynt op med lyskæder, og gør plads til masser af levende lys med fyrfadsstager, fakler og olielamper.

Holmegaard lanterner

Dit sommerhus er dit frirum fra dagligdagen. Her kommer du for at koble af, og det skal din indretning afspejle, hvad enten du er mest til et vilde blomsterprints, et klassisk fransk look eller en afdæmpet strand-stil.Læs også: Sådan vedligeholder du kurvemøbler