Hvis du ikke har en vakuumpakker, er det på tide – den kan nemlig hjælpe dig i køkkenet på flere måder end du måske tror. Den kan både forlænge holdbarheden på dine fødevarer, bruges til sous vide, marinering m.m.
Perfekt til sous vide Minimer madspild Forlæng holdbarheden på dine råvarer
Kan bruges til mere end hvad man lige regner med
En vakuumpakker kan ikke kun bruges til sous vide – den kan meget mere! Du kan forlænge holdbarheden på din mad ved at vakuumpakke det – super praktisk i hverdagen. Du vil opleve, at dine fødevarer holder sig mere friske, og du kan f.eks. også fryse dit vakuumpakkede kød ned, så det ikke mister saft og kraft. Du kan også marinere dit kød, så det bliver ekstra smagfuldt. Så fylder du blot posen med krydderier og kødet, og så er du klar til at vakuumpakke, så kødet kan trække smagene til sig.
Hurtig og nem vakuumpakning
Vakuumpakkeren har et indbygget blad, så du nemt kan skære dine poser i den helt rigtige størrelse. Og så har den en automatisk vakuum- og forseglerfunktion - velegnet til både flydende og faste madvarer. Vakuumpakkeren har en maks forseglingsbredde på 30 cm og et vakuumsugetryk på 50-55 kpa.