Hold din mad frisk op til otte gange længere med vakuumbehandling på en Caso FastVac 500 vakuummaskine.
Kraftfuld motor Med dobbelt kolbepumpe Med et tryk på 0,9 bar
Hvorfor vakuumpakke dine fødevarer?
Når du bruger Caso FastVac 500 til at pakke fødevarer, skaber maskinen et vakuum og suger ilten ud af plastpakningen, som maskinen forsegler med en svejsesøm. Det iltfrit miljø er en fordel for opbevaring af fødevarer, fordi de fleste bakterier er afhængige af ilt for at kunne vokse. Med vakuumpakning opnår du derfor bedre opbevaring af dine madvarer, og madens holdbarhedstid forlænges.
Pak nemt dine fødevarer med vakuum
Caso FastVac 500 har et funktionelt design med patenteret greb, soft touch-betjening og display, der højner arbejdsvenligheden og gør vakuumpakkeren nem og praktisk at anvende. Med en hastighed på 15 l i minuttet og et lydniveau på under 68 dB er maskinen hurtig og stille, hvilket giver en behagelig arbejdsgang, når du vakuumpakker.
Intens madlavning med sous vide
Hvis du også har fået øjnene op for madlavning med sous vide, er en vakuumpakker uundværlig i dit køkken. Råvarerne kan marineres eller krydres direkte i plastpakningen før vakuumpakning og tilberedning med sous vide for en hurtig marinering med høj smagsintensitet.