Mariner dine bøffer, forlæng holdbarheden på den friskfangede fisk og bevar grøntsagernes høje indhold af sunde indholdsstoffer med vakuumpakkeren fra Hâws. Med andre ord: Få mere ud af dine madvarer!
- Forlænger holdbarheden på maden
- Nem at betjene med kun én hånd
- Forberedende til sous vide
Hvorfor vakuumere?
Helt enkelt bevares madvarers friskhed i længere tid, når du vakuumerer. Derudover er det nemt at tilberede mad, som er vakuumpakket, men det er samtidig også en måde hvorpå du kan minimere madspild. Køber du eksempelvis en god stor ost på tilbud, så del den op i mindre dele og vakuumpak nogle af dem. Ligeledes kan madvarer, der skal på frost, holdes sig friskere end hvis de bare ligger løst i en pose.
Sous vide-metoden
Det er også værd at nævne, at du ved vakuumering kan gøre brug af den populære sous vide-tilberedningsmetode af dine madvarer. Sous vide betyder "under vakuum" og du kan med denne metode tilberede de saftigste grøntsager og møreste bøffer.
Med Hâws får du produkter, der kombinerer nordisk enkelthed med praktisk funktionalitet. Brandet spænder bredt – fra køkkenudstyr og små apparater til husholdningsprodukter og opbevaring – altid med fokus på at gøre hverdagen lettere og mere stilfuld. Hâws går op i de små detaljer, der giver dig løsninger, som både er funktionelle, æstetiske og skabt til at holde.