Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Udsalget er igang! SPAR 30-60% på udvalgt køkkenudstyr*. SHOP HER
  • Hjem
  • Brands
  • Kähler
  • Hammershøi Jul

HAMMERSHØI JUL

40 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Hammershøi Jul Kalenderlys 2021, kalenderlys 2021, large
Spar 31%
(2)

Kähler

Hammershøi Jul Kalender...

Ø 5 cm - Fuldraffineret specialvoks - Hvid

Pris
129.95
Tilbud
89.95
Kun hos Imerco
Hammershøi Jul Krus 2021 og 2022 - 2 stk., hvid, large
Spar 43%

Kähler

Hammershøi Jul Krus 202...

33 cl - Porcelæn - Hvid

Ikke medlem
459.95
Medlemspris
259.95

Viser 20 ud af 40 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/brands/kaehler/hammershoei-jul

Kähler Hammershøi Jul

Et strejf af julemagi

Et smukt julestel skaber ikke bare en hyggelig julestemning, men giver også din borddækning et strejf af julemagi. Og det er lige præcis, dét Kähler Hammershøi julestellet gør. Med sine fine og sirlige julemotiver kan man ikke undgå at komme i julestemning, når man betragter og bruger stellet. Det klassiske og håndformede Hammershøi stel er nemlig blevet tilført masser af julemagi i form af akvareldekorationer med de velkendte julemotiver – nøddeknækkeren, det flettede julehjerte og en stjerne på en lærkegren.

Moderne og klassisk juletradition

Hammershøi stellet er skabt som en hyldest til den verdenskendte kunstner Svend Hammershøi. Hammershøi Jul er således et stel, der viderefører dedikationen til de stærke relationer og traditioner, som hvert år inviterer til samvær og hygge med familie og venner, når december måned indtræder. Og med sit enkle, men traditionsladet design med sirlige julemotiver er Kähler Hammershøi Jul således på én og samme tid både moderne og klassisk. Med sin Peters-Jul æstetik er stellet elsket af julefans såvel som designelskere.

Kähler julestel

Er du allerede i julestemning, så kan du sagtens stille Kähler Hammershøi Jul frem og bruge det til alle decembers måltider. Stellet er nemlig klassisk og diskret, og passer fint ind i den nordiske indretning. Og med et Kähler Hammershøi julekrus til morgenkaffen vil du hurtigt fornemme, hvordan julestemningen spreder sig.

Eftersom Hammershøi Jul stellet inkluderer en del steldele, så kan du bruge det til både mindre serveringer såsom til æbleskiver eller adventshygge, men også til større serveringer som julefrokosten eller den store julemiddag. Vil du dække op til den store julemiddag rummer stellet nok dele til dette, og her er en Kähler Hammershøi Jul tallerken 27 cm en essentiel del af borddækningen. Men i takt med stellets popularitet er stellet vokset nok til, at du kan dække et helt bord med Kähler Hammershøi Jul. Er du mere minimalistisk anlagt, kan du også nøjes med enkelte dele fra stellet, som helt sikkert også vil samle julestemningen om dit julebord.

Hvad er særligt ved Hammershøi Jul?

Hammershøi Jul stellet er prydet med fine dekorationer med velkendte julemotiver, men det der særligt karakteriserer Hammershøi Jul er, at det er holdt i et nordisk look. Hammershøi stellets farvepalet er tydeligt inspireret af norden med sine afdæmpede, jordnære farver og nuancer af grangrøn og koglebrun. Kähler Hammershøi Jul stellet fungerer således i en smuk synergi mellem tidens nordiske indretningsstil og borddækning.

Hvorfor vælge Kähler Hammershøi Jul?

Foruden at Kähler Hammershøi Jul er prydet med smukke julemotiver, hvilket kan være grund nok til at vælge Hammershøi Jul, så er julestellet en hyldest til en ikonisk designarv. Det betyder, at holdbarhed, kvalitet og æstetik er i fokus. Du er derfor forsikret, at du år efter år kan dække et smukt julebord med dit Kähler Hammershøi Jul stel.

Nordisk julestemning

Byd den nordiske jul velkommen i dit hjem med Kähler Hammershøi Jul. På trods af at det fine og enkle Hammershøi Jul er dekoreret med julede motiver, så er det holdt i afdæmpede farver og med en moderne streg. Det gør et Hammershøi julestel ideelt til alle decembers måltider, da det giver en hyggelig julestemning på en underspillet måde. Er du typen, der juler allerede i november, kan du derfor sagtens sprede lidt julemagi – evt. med en kop kaffe i et Hammershøi julekrus. Kombinér det eventuelt med det klassiske hvide Hammershøi stel, og introducer flere Hammershøi Jul dele jo mere du nærmer dig julen.

Hvilke julestel findes der?

Hos Imerco kan du finde flere forskellige julestel i vores sortiment. Hvert julestel har deres eget udtryk og design, men ens for dem alle er, at de spreder juleglæde om dit julebord. Med det rette julestel kan du altså skabe den helt rette stemning og lave en magisk borddækning, der samler familie og venner om bordet, og inviterer til samvær og hygge i højtiden. Gå på opdagelse i vores julestel – vi har bl.a. Royal Copenhagen Stjerne Riflet JulBjørn Wiinblad Guirlande og erik bagger a/s Encore Festivo m.m.

Find Kähler Hammershøi Jul hos Imerco

Hos Imerco finder du et stort udvalg af det fine Kähler julestel Hammershøi Jul. Vi har på denne side samlet en masse Hammershøi Jul, så du kan få det fulde overblik over vores sortiment. Gå på opdagelse i det fine Hammershøi Jul stel, så du kan blive klar til jul med et smukt julestel. Har du brug for hjælp, er du selvfølgelig velkommen til at komme ned i din lokale Imerco, så hjælper vi dig gerne.