Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til køkkenet? Gå på opdagelse her
Søg varer og brands
Kähler

HAMMERSHØI JUL

Hammershøi Jul

Hammershøi

Kähler

Hammershøi Jul Middagst...

Ø 27 cm - Keramik - Hvid

Pris299.95
Julepris199.95
Fragt fra 19.00

Kähler

Hammershøi Jul 2019 og ...

33 cl - Porcelæn - Hvid

Pris399.95
Julepris249.95
Fragt fra 19.00

Kähler

Hammershøi Jul Skål

Ø 12 cm - Porcelæn - Hvid

Pris199.95
Julepris169.95
Fragt fra 19.00

Kähler

Hammershøi Jul Frokostt...

Ø 22 cm - Keramik - Hvid

Pris269.95
Julepris199.95
Fragt fra 19.00

Kähler

Hammershøi Jul Dessertt...

Ø 19 cm - Keramik - Hvid

Pris229.95
Julepris179.95
Fragt fra 19.00

Kähler

Hammershøi Jul Skål

Ø 30 cm - Porcelæn - Hvid

Pris599.95
Julepris499.95
Fri fragt

Kähler

Hammershøi Jul Juleopbe...

Ø 20/Ø 22 cm - Metal - Hvid

Pris199.95
Julepris129.95
Fragt fra 19.00

Kähler

Hammershøi Jul Bordfad

B 22,5 x L 28,5 cm - Porcelæn - Hvid

Pris449.95
Julepris349.95
Fragt fra 19.00

Kähler

Hammershøi Jul Ovalt Bo...

B 27 x L 34 cm - Porcelæn - Hvid

Pris539.95
Julepris449.95
Fragt fra 19.00

Kähler

Hammershøi Jul Dyb Tall...

Ø 21 cm - Keramik - Hvid

Pris269.95
Julepris199.95
Fragt fra 19.00

Kähler

Hammershøi Jul Juleopsats

Ø 16 cm - Porcelæn - Hvid

Pris449.95
Julepris349.95
Fragt fra 19.00
Kun hos Imerco

Kähler

Hammershøi Jul Dekokugl...

Ø 6 cm - Porcelæn - Hvid

Pris449.95
Julepris399.95
Fragt fra 19.00

Kähler

Hammershøi Jul Juleopsats

Ø 23 cm - Porcelæn - Hvid

Pris599.95
Julepris499.95
Fri fragt
Kun hos Imerco

Kähler

Hammershøi Jul Vasesæt ...

Keramik - Hvid m. deko

Pris449.95
Julepris399.95
Fragt fra 19.00
Filter
Vis kun varer på lager online

 • Vis kun tilbud
  • Alle tilbud

  • Medlemstilbud


  Kähler Hammershøi Jul

  Et strejf af julemagi

  Et smukt julestel skaber ikke bare en hyggelig julestemning, men giver også din borddækning et strejf af julemagi. Og det er lige præcis, dét Kähler Hammershøi julestellet gør. Med sine fine og sirlige julemotiver kan man ikke undgå at komme i julestemning, når man betragter og bruger stellet. Det klassiske og håndformede Hammershøi stel er nemlig blevet tilført masser af julemagi i form af akvareldekorationer med de velkendte julemotiver – nøddeknækkeren, det flettede julehjerte og en stjerne på en lærkegren.

  Moderne og klassisk juletradition

  Hammershøi stellet er skabt som en hyldest til den verdenskendte kunstner Svend Hammershøi. Hammershøi Jul er således et stel, der viderefører dedikationen til de stærke relationer og traditioner, som hvert år inviterer til samvær og hygge med familie og venner, når december måned indtræder. Og med sit enkle, men traditionsladet design med sirlige julemotiver er Kähler Hammershøi Jul således på én og samme tid både moderne og klassisk. Med sin Peters-Jul æstetik er stellet elsket af julefans såvel som designelskere.

  Kähler julestel

  Er du allerede i julestemning, så kan du sagtens stille Kähler Hammershøi Jul frem og bruge det til alle decembers måltider. Stellet er nemlig klassisk og diskret, og passer fint ind i den nordiske indretning. Og med et Kähler Hammershøi julekrus til morgenkaffen vil du hurtigt fornemme, hvordan julestemningen spreder sig.

  Eftersom Hammershøi Jul stellet inkluderer en del steldele, så kan du bruge det til både mindre serveringer såsom til æbleskiver eller adventshygge, men også til større serveringer som julefrokosten eller den store julemiddag. Vil du dække op til den store julemiddag rummer stellet nok dele til dette, og her er en Kähler Hammershøi Jul tallerken 27 cm en essentiel del af borddækningen. Men i takt med stellets popularitet er stellet vokset nok til, at du kan dække et helt bord med Kähler Hammershøi Jul. Er du mere minimalistisk anlagt, kan du også nøjes med enkelte dele fra stellet, som helt sikkert også vil samle julestemningen om dit julebord.

  Hvad er særligt ved Hammershøi Jul?

  Hammershøi Jul stellet er prydet med fine dekorationer med velkendte julemotiver, men det der særligt karakteriserer Hammershøi Jul er, at det er holdt i et nordisk look. Hammershøi stellets farvepalet er tydeligt inspireret af norden med sine afdæmpede, jordnære farver og nuancer af grangrøn og koglebrun. Kähler Hammershøi Jul stellet fungerer således i en smuk synergi mellem tidens nordiske indretningsstil og borddækning.

  Hvorfor vælge Kähler Hammershøi Jul?

  Foruden at Kähler Hammershøi Jul er prydet med smukke julemotiver, hvilket kan være grund nok til at vælge Hammershøi Jul, så er julestellet en hyldest til en ikonisk designarv. Det betyder, at holdbarhed, kvalitet og æstetik er i fokus. Du er derfor forsikret, at du år efter år kan dække et smukt julebord med dit Kähler Hammershøi Jul stel.

  Nordisk julestemning

  Byd den nordiske jul velkommen i dit hjem med Kähler Hammershøi Jul. På trods af at det fine og enkle Hammershøi Jul er dekoreret med julede motiver, så er det holdt i afdæmpede farver og med en moderne streg. Det gør et Hammershøi julestel ideelt til alle decembers måltider, da det giver en hyggelig julestemning på en underspillet måde. Er du typen, der juler allerede i november, kan du derfor sagtens sprede lidt julemagi – evt. med en kop kaffe i et Hammershøi julekrus. Kombinér det eventuelt med det klassiske hvide Hammershøi stel, og introducer flere Hammershøi Jul dele jo mere du nærmer dig julen.

  Hvilke julestel findes der?

  Hos Imerco kan du finde flere forskellige julestel i vores sortiment. Hvert julestel har deres eget udtryk og design, men ens for dem alle er, at de spreder juleglæde om dit julebord. Med det rette julestel kan du altså skabe den helt rette stemning og lave en magisk borddækning, der samler familie og venner om bordet, og inviterer til samvær og hygge i højtiden. Gå på opdagelse i vores julestel – vi har bl.a. Royal Copenhagen Stjerne Riflet JulBjørn Wiinblad Guirlande og erik bagger a/s Encore Festivo m.m.

  Find Kähler Hammershøi Jul hos Imerco

  Hos Imerco finder du et stort udvalg af det fine Kähler julestel Hammershøi Jul. Vi har på denne side samlet en masse Hammershøi Jul, så du kan få det fulde overblik over vores sortiment. Gå på opdagelse i det fine Hammershøi Jul stel, så du kan blive klar til jul med et smukt julestel. Har du brug for hjælp, er du selvfølgelig velkommen til at komme ned i din lokale Imerco, så hjælper vi dig gerne.