Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

MEDLEMSTILBUD: Spar 20% på Georg Jensen, Kähler og Spring Copenhagen*. SHOP HER
  • Hjem
  • Brands
  • Bjørn Wiinblad
  • Guirlande

GUIRLANDE

Eva

Bjørn Wiinblad Gobelin

17 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Kun hos Imerco
Bjørn Wiinblad serveringsskåle Guirlande Skål på fod - 4 stk.
Spar 50%
(1)

Bjørn Wiinblad

Guirlande Skål på fod -...

Ø 10,5 x H 8 cm - Glas - Rød/klar

Pris
399.95
Tilbud
199.95
Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/brands/bjoern-wiinblad/guirlande

Bjørn Wiinblad Guirlande

Levende juleglæde

Et julestel der med garanti spreder juleglæde om bordet, er Bjørn Wiinblads Guirlande stel. De røde farver og eventyrlige julemotiver udstråler livs- og juleglæde, som intet andet stel kan. Stellet er nemlig udsmykket med klassiske julemotiver såsom julehjerter, julekugler og alt hvad dit julehjerte måtte begære – foruden de ikoniske guirlander. Med Guirlande stellet er du garanteret et veldækket julebord, der med sine røde motiver emmer af jul, og giver direkte associationer til en klassisk jul og de dertilhørende traditioner.

Hjerternes fest

Julen er først og fremmest hjerternes fest – og der hvor hjertet fester, finder du Bjørn Wiinblad. Bjørn Wiinblads Guirlande stel er oplagt til at danne rammerne om den klassiske julemiddag. Med sine røde farver og klassiske julemotiver er det umuligt ikke at komme i den skønneste julestemning. Stellet har et romantisk look, der spreder hjertevarme i de kolde måneder. Tilsæt din borddækning lidt levende lys, en god julemiddag og et godt selskab og så er julestemningen sikret.

Bjørn Wiinblad julestel

Giv efter for julestemningen og tag dit Bjørn Wiinblad Guirlande stel i brug så snart du mærker et snert af julestemning. Stellet kan nemlig sagtens bruges til alle decembers måltider, og vil helt sikkert fylde dig med juleglæde.

Julestellet inkluderer bl.a. et Bjørn Wiinblad Guirlande krus, som er perfekt til eftermiddagskaffen i december måned og Bjørn Wiinblad Guirlande hot drink glas, der er perfekt til gløgg, varm kakao m.m. Brug en Bjørn Wiinblad skål til æbleskiverne, når du skal adventshygge eller til risengrøden. Når det er tid til julefrokosten, kan du skabe en gennemført opdækning med det komplette Guirlande stel – hvilken selvfølgelig også er tilfældet til den helt store julemiddag, hvor en smuk Bjørn Wiinblad Guirlande tallerken er uundværlig på julebordet.

Hvad er særligt ved Guirlande?

Med kombinationen af det kridhvide porcelæn og røde draperinger emmer Bjørn Wiinblad Guirlande af moderne nordisk tradition. Designet der mikser Wiinblads finurlige motiver med den røde farve er ikonisk, og udstråler juleglæde, som intet andet julestel kan. Wiinblads farverige og fantasifulde signaturunivers spreder varme og glæde – og det fine og romantiske Guirlande er ingen undtagelse.

Hvorfor vælge Bjørn Wiinblad Guirlande?

Du kender måske multikunstneren Bjørn Wiinblad (1918-2006) for eventyrlige motiver, som udstråler livsglæde i et farverigt univers. Wiinblad er kendt for sine finurlige motiver og farverige figurer, som har gjort ham til en folkekær og verdenskendt kunstner. Hans stil er siden da blevet ikonisk, og i 2004 vækkes Wiinblad til live med moderne nyfortolkninger af det velkendte designunivers under navnet Bjørn Wiinblad Denmark. Du kan finde smuk juleudsmykning i Wiinblads romantiske signaturunivers, og med Guirlande kan du skabe den flotteste borddækning.

Spred glæde i julehjemmet

Der er ingen tvivl om, at rød er julens farve, men den er også synonym med kærlighed og varme. Rød er af god grund en klassisk farve, og den passer perfekt til Bjørn Wiinblads hjertevarme kunst og eventyrlige streg. Med Bjørn Wiinblad Guirlande vil du hurtigt mærke, hvordan glæde og varme spredes, når du drikker morgenkaffen af dit Bjørn Wiinblad julekrus eller spiser risengrød til aftensmad af din Bjørn Wiinblad Guirlande skål. Spred glæde i julehjemmet med Guirlande og del glæden med familie og venner, når i samles om god julemad.

Hvilke julestel findes der?

Hos Imerco kan du finde flere forskellige julesteli vores sortiment. Hvert julestel har deres eget udtryk og design, men ens for dem alle er, at de spreder juleglæde om dit julebord. Med det rette julestel kan du altså skabe den helt rette stemning og lave en magisk borddækning, der samler familie og venner om bordet, og inviterer til samvær og hygge i højtiden. Gå på opdagelse i vores julestel – vi har bl.a. Royal Copenhagen Stjerne Riflet JulKähler Hammershøi Jul og erik bagger a/s Encore Festivo m.m.

Find Bjørn Wiinblad Guirlande hos Imerco

Hos Imerco finder du et stort udvalg af det ikoniske Bjørn Wiinblad julestel Guirlande. Vi har på denne side samlet en masse Guirlande, så du kan få det fulde overblik over vores sortiment. Gå på opdagelse i det julede Guirlande stel, og bliv klar til jul med et smukt julestel. Har du brug for hjælp, er du selvfølgelig velkommen til at komme ned i din lokale Imerco, så hjælper vi dig gerne.