Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Lav sommerens lækreste pizzaer i ægte, italiensk stil. Shop alle pizzaovne HER
  • Hjem
  • Brands
  • Royal Copenhagen
  • Stjerne Riflet Jul

STJERNE RIFLET JUL

Sort Riflet Blonde

Figurine

35 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Stjerne Riflet Jul Tallerken, grøn/hvid/rød, large
Grøn
Multifarvet
(10)

Royal Copenhagen

Stjerne Riflet Jul Tall...

Ø 19 cm - Porcelæn - Grøn/hvid

Pris
359.95
Kun 2 tilbage

Viser 20 ud af 35 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/brands/royal-copenhagen/stjerne-riflet-jul

Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul

En klassisk dansk juletradition

Der er intet, der emmer mere af jul end et smukt julestel – og især ikke det klassiske Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul stel. Med sine fine julemotiver af granguirlander, silkesløjfer, den fineste julepynt og ikke mindst de elegante guldkanter vil stellet pryde ethvert julebord. Stjerne Riflet Jul er et klassisk og traditionsrigt julestel, som danner rammerne om mange familiers julemiddage. Men allerede når den første julestemning melder sig, kan du finde Stjerne Riflet Jul frem og lade julemagien sprede sig. Det er nemlig svært ikke at komme i julestemning, når først Stjerne Riflet Jul er stillet frem.

Et historisk samleobjekt

Stjerne Riflet Jul blev skabt i 2006, og har lige siden været en del af borddækningen i mange hjem. Dets julemotiver er fra 1783, hvilket binder historie og traditioner fint sammen. Det særlige ved Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul er, at både unge og gamle samler på stellet. Det fine og dekorative julestel tiltaler altså flere generationer, og det er muligvis derfor, at stellet ofte går i arv. Hvert år får det eksisterende stel tilføjet en ny steldel, så hvert år kan samlere glæde sig til en nyhed og komme et trin tættere på at fuldende stellet. Har du i forvejen et stel fra Royal Copenhagen kan du sagtens kombinere de to stel for at skabe en personlig borddækning.

Royal Copenhagen julestel

Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul kan stilles frem, lige så snart julestemningen nærmer sig, men juleporcelænet er særligt ideelt at pryde bordet med juleaften eller til julefrokosten. I stellet har du nemlig alt du skal bruge for at dække et smukt julebord.

I stellet findes middagstallerkener i størrelsen 19 cm og 27 cm, hvilke er perfekte til julemiddagen eller julefrokosten. Et Stjerne Riflet Jul fad er perfekt til at servere flæskestegen eller juleanden, og serveringsskålene kan bruges til de hvide og brunede kartofler. Når mandlen skal findes i risalamanden, kan du servere den i en Stjerne Riflet Jul dyb tallerken på 17 cm eller 24 cm. Og når det er tid til at runde aftenen af med kaffe og te er de fine Stjerne Riflet Jul krus perfekte – selvfølgelig i selskab med den fine Stjerne Riflet Jul etagere til julekonfekten.

Hvad er særligt ved Stjerne Riflet Jul?

Hver del af Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul stellet har sin egen julefortælling i form af de forskellige juledekorationer, der pryder hver del. Selvom hele stellet er dekoreret med fine granguirlander, så har hver del sin egen julepynt. Ens for dem alle er dog, at julemotiverne er klassiske og emmer af traditionel jul. De fine julemotiver er som alt Royal Copenhagen stel malet, hvilket tilføjer sjæl og varme. Lad dine gæster gå på opdagelse i de forskellige ornamenter og julemotiver.

Hvorfor vælge Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul?

Julen er lig med masser af gran, kogler, gaver og julepynt – og det er netop dét, der pryder det fine Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul stel. De malede illustrationer minder os om alt det, vi elsker ved den danske jul. Desuden er stellet holdt i rød, grøn og guld farver, så er du til den klassiske jul, så er dette stellet for dig. Kombinationen skaber en varm stemning, og masser af juleglæde iblandt dine gæster.

Skab dine egne juletraditioner

Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul er indbegrebet af jul, når det kommer til julebordet. De klassiske julemotiver leder nemlig med det samme tankerne hen på en jul fyldt med traditioner. Men du behøver ikke at vente helt til juleaften med at bruge dit Royal Copenhagen Stjerne Riflet Julestel. Brug Stjerne Riflet Jul dyb tallerken 17 cm til risengrøden, Stjerne Riflet Jul krus til morgenkaffen, Stjerne Riflet Jul serveringsskåle til julegodter og Stjerne Riflet Jul æggebægre til morgenmaden i løbet af december måned. Der er ingen grund til at vente med at bruge dit Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul stel – skab dine egne juletraditioner og byd julen velkommen, når du lyster.

Hvilke julestel findes der?

Hos Imerco kan du finde flere forskellige julestel i vores sortiment. Hvert julestel har deres eget udtryk og design, men ens for dem alle er, at de spreder juleglæde om dit julebord. Med det rette julestel kan du altså skabe den helt rette stemning og lave en magisk borddækning, der samler familie og venner om bordet, og inviterer til samvær og hygge i højtiden. Gå på opdagelse i vores julestel – vi har bl.a. Kähler Hammershøi JulBjørn Wiinblad Guirlande og erik bagger a/s Encore Festivo m.m.

Find Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul hos Imerco

Hos Imerco finder du et stort udvalg af Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul. På denne side kan du få det fulde overblik over vores sortiment, og kan derved nemt blive klar til jul med et smukt julestel. Har du brug for hjælp, er du selvfølgelig velkommen til at komme ned i din lokale Imerco, så hjælper vi dig gerne.