Få restaurantoplevelsen hjemme hos dig selv – langtidstilbered dine råvarer med Easy sous vide-staven fra Witt.
Smart LCD-display Kan bruges i en gryde du allerede har App med opskrifter inkluderet
Hvorfor sous vide?
Sous vide er en tilberedningsmetode, hvor rå ingredienser tilberedes i en forseglet plastpose i en længere periode og ved lavere temperaturer end traditionelle tilberedningsmetoder - typisk mellem 45-85°C. Langtidstilberedning er med til at bevare madens saft og kraft og giver dig yderst smagfulde resultater.
Sådan bruger du sous vide
Fyld en gryde med vand, læg posen med råvarerne i vandet og påsæt Witt Easy sous vide-staven. Når du har indstillet tid og temperatur, kan du lave noget andet og trygt overlade det til Easy sous vide at tilberede din mad til perfektion.
Nem at betjene
Easy sous vide-staven kan monteres på alle slags gryder med en kapacitet op til 25 liter. Staven sikrer vandcirkulation og arbejder i temperaturintervallet 40–95°C med en stabilitet på ± 0,1 °C ved 60 °C. Et højopløsnings-LCD-display, alarm ved lavt vandniveau samt et rengøringsvenligt design, gør sous vide-staven fra Witt yderst nem at betjene.