Er du til mørt og smagfuldt kød, så skal du tage en sous vide-stav fra Steba med i køkkenet.
Vandtæt med IPX7 klassificering Elektronisk temperaturkontrol op til 90° C
Fyldt med aroma og smag
Når du laver mad med sous vide, sker det i et vandbad under nænsom opvarmning og langsom tilberedning – på den måde får du råvarernes bedste egenskaber frem og bevarer vitaminer og smag. Råvarerne kan med fordel vakuumpakkes med krydderier og urter før tilberedning i sous vide, så er aromaen og mørheden også sikret.
Spar tid – lav mad med sous vide
Det er ingen sag at lave mad med sous vide. Sous vide staven fra Steba sættes fast på grydens kant, hvorefter du stiller tiden og den temperatur, som du ønsker at tilberede med. Maden passer nu sig selv, indtil du skal spise. Du kan time tiden på sous vide staven helt op til 99 timer.
Nem i brug
Sous vide-staven fra Steba har stor kapacitet og kræver en gryde med dybde på minimum 15 cm. Den kan varme 20 liter vand op til 56° C på blot 45 minutter og cirkulere 12 liter vand i minuttet. Et LCD-display viser temperatur og timerfunktion, så du let kan følge med i tilberedningsprocessen.