Lad sous vide-staven fra Steba blive din hjælpende hånd i køkkenet, når der nemt skal laves lækker mad, der både er mørt og smagfuldt. Sous vide staven har temperaturkontrol og timer, så du får de bedste forudsætninger under tilberedningen.
4 automatiske programmer Temperaturkontrol og timer IPX7 godkendt vandtæt
Nem og smagfuld madlavning
Med en sous vide stav kan nemt tilberede lækker smagfuld mad, der bevarer råvarernes vitaminer, mineraler og naturlige smag. Alt du skal bruge til din sous vide stav er en gryde eller en varme resistent beholder med plads til 20 liter vand.
Sådan gør du: mariner dit kød eller krydr det med dine yndlingskrydderier og vakuumpak det så, inden du går i gang med sous vide tilberedningen. Sous vide staven fra Steba sættes fast på grydens kant, hvorefter du stiller tiden og den temperatur som du ønsker at tilberede med.
Maden passer nu sig selv indtil du skal spise. Du kan time tiden på sous vide staven helt op til 99 timer. Sous vide staven sørger for at holde vandet i cirkulation, så temperaturen forbliver den samme i hele gryden. Der er præcis temperaturkontrol op til 90° C med 0,5° C interval.
Den perfekte køkkenhjælper
Sous vide-staven fra Steba har stor kapacitet og er IPX7 godkendt vandtæt. Den kan varme 20 liter vand op til 56° C på blot 45 minutter og cirkulere 8 liter vand i minuttet. Et LCD-display viser temperatur og timerfunktion, så du let kan følge med i tilberedningsprocessen.
Der angives via LED-lys, hvor i tilberedningsprocessen sous vide-staven er:
Blå - opvarmer
Grøn - koger
Rød - færdig med at koge
Sous vide-staven rengøres med varmt vand og lidt opvaskemiddel.