Du står i køkkenet og tilbereder maden, gæsterne er trapperne. Grøntsagerne skal skæres i tynde skiver og stegen skal skæres ud med perfektion. Godt at du har allieret dig med kokkekniven fra Scanpan.
- Fremstillet af tysk stål 56 i hårdhedsgrad Giver god balance
Få finpudset dine færdigheder i køkkenet
Scanpan Classic serien er en funktionel serie af høj kvalitet, som giver dig den bedste oplevelse i køkkenet. Knivene er fremstillet af tysk knivstål med særlig slibning, der giver optimal skarphed og holder længere.
Classic serien fra Scanpan
Køkkenknivserien har en høj funktionalitet, og er udført i et enkelt design. De er fremstillet af fuldsmedet, tysk rustfrit stål af højeste kvalitet, og de lever op til kravene om at være slidstærke og sikre i brug.
I en ergonomisk bue, er knivenes ovale greb formet og beklædt med skridsikkert kunststof, for en optimering af sikkerheden når du prepper. Classic serien er herfor kvalitetsknive, hvor et lækkert look matcher den høje kvalitet.
Hårdhed på knive – HRC
Knivens hårdhed måles på Rockwell-skalaen (HRC), hvor en diamantspids presses ned i stålet for at teste, hvor modstandsdygtigt det er.
Køkkenknive ligger typisk mellem 51 og 65 HRC. Jo højere tal, desto længere holder kniven sig skarp – men den kan være sværere at slibe. Lavere HRC gør kniven nemmere at vedligeholde, men den mister hurtigere skarpheden. Derfor er HRC en vigtig indikator for både kvalitet og levetid.