En Gyutoh er det japanske svar på en kokkekniv. En uundværlig kniv i et køkken med en bladlængde på 24 cm. Autentisk japansk bladprofil med Tsuchime look (hamret finish), og en hårdhed på ca. 63 Rockwell.
- Smukt årede Pakkatræ
- Ultraskarpt Honbazuke skær
- Alsidig til kød, fisk og grøntsager
Vi anbefaler, at du vasker knivene i hånden under løbende, lunkent vand med et mildt opvaskemiddel og en klud eller svamp, som ikke ridser. Tør knivene af med det samme. Efterlad ikke dine knive våde eller beskidte på noget tidspunkt. På den måde undgår du misfarvning og rust. Slib regelmæssigt dine knive (uden bølgeskær) for at opretholde deres skarphed såvel som for at eliminere hakker og deformeringer, så snart de er dannet. Kun professionelle slibeværktøjer er egnede på grund af materialets ekstreme hårdhed og det fine Honbazuke-skær.