Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

MEDLEMSTILBUD: Spar 20% på Georg Jensen, Kähler og Spring Copenhagen*. SHOP HER
  • Hjem
  • Køkkenudstyr
  • Køkkengrej
  • Pizza- og pastaudstyr
  • Pastamaskiner

PASTAMASKINER

Alt pizza- og pastaudstyr

Pastaskeer

Pastamaskiner

100403057 HERO
35 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Kun hos Imerco
Pastamaskine, sort, large
Spar 38%

Timm Vladimir Kitchen

Pastamaskine

H 15 x B 20 x L 22 cm - Rustfrit stål - Sort

Ikke medlem
649.95
Medlemspris
399.95
Kun hos Imerco
Timm Vladimir Kitchen pastamaskiner Pastamaskine
Spar 38%
(1)

Timm Vladimir Kitchen

Pastamaskine

H 15 x B 20 x L 22 cm - Rustfrit stål

Ikke medlem
649.95
Medlemspris
399.95

Viser 20 ud af 35 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/koekkenudstyr/koekkengrej/pizza-og-pastaudstyr/pastamaskiner

Pastamaskiner

Lav hjemmelavet pasta

Er du også vild med pasta? Kast dig ud i at lave hjemmelavet, frisk pasta med din helt egen pastamaskine. Med en pastamaskine kan du lave hjemmelavet pasta på ægte italiensk vis. Når du laver din egen hjemmelavede pastadej helt fra bunden, bestemmer du selv alt fra ingredienser til pastatype – og med en pastamaskine kan du lave pasta i alle afskygninger og med gode kvalitetsingredienser. Så kommer du ikke tættere på den ægte vare. Du vil helt sikkert også sætte pris på smagsforskellen mellem din hjemmelavede pasta, og den fra supermarkederne – den er ikke til at tage fejl af! Du kan lave hjemmelavet pasta på flere måder, men det er nu nemmest med en pastamaskine.

Stort udvalg af pastamaskiner

Hos Imerco har vi et stort udvalg af pastamaskiner og forskellige modeller fra anerkendte producenter såsom Marcato, Gefu, Pasta Fresca og Tim Vladimir Kitchen. Derfor vil der helt sikkert være en pastamaskine, som passer til dine behov og krav til en pastamaskine. Det kan alligevel være uoverskueligt at vælge den helt rette pastamaskine. Imerco gør det nemt og billigt for dig at købe en pastamaskine i god kvalitet til en god pris – vi har nemlig tit udsalg og tilbud. Derved kan du gøre et godt køb iblandt vores bedste pastamaskiner.

Køb de bedste pastamaskiner hos Imerco

Imerco har flere forskellige slags pastamaskiner, og det gør det selvfølgelig ikke nemt at vælge. Iblandt vores sortiment har vi dog nogle af de bedste producenter og derved også de bedste pastamaskiner på markedet. Mange af vores produkter får gode anmeldelser, og det sker endda, at et af vores produkter bliver testvinder i kategorien. Er du derfor i tvivl om, hvilken pastamaskine du skal vælge, kan du trygt handle hos Imerco – her kan du købe nogle af de bedste pastamaskiner i god kvalitet.

Købsguide: hvilken pastamaskine skal jeg vælge?

Når du skal finde ud af, hvilken pastamaskine du skal vælge, er der flere ting, du skal overveje og være opmærksom på. Den bedste pastamaskine er trods alt den, du får brugt. Derfor er det vigtigt at tænke over, hvilke behov den skal dække. Spørgsmål såsom hvor vigtig prisen er, hvor ofte den skal bruges, og til hvor mange personer, der skal laves pasta til, er alle vigtige spørgsmål. Således sikrer du dig, at du får størst mulig glæde ud af din pastamaskine.

Forskellige designs og tilbehør

Der findes mange typer pastamaskiner, og du kan derved også finde pastamaskiner i mange designs. Hos Imerco har vi mange forskellige pastamaskiner; stor, lille, sort, rød, stål m.m. Fælles for de fleste er, at de har et moderne, men klassisk og autentisk italiensk design. Imerco har også masser af tilbehør til pastamaskiner, så du kan lave pasta på professionel vis – her er et pastastativ, en ravioliform og et raviolijern det vigtigste pastamaskine tilbehør.

Elektrisk eller fuldautomatisk pastamaskine

Køber du en fuldautomatisk pastamaskine slipper du både for at ælte pastadejen og for at forme din dej – maskinen gør alt arbejdet for dig. Det eneste du skal gøre, er at fylde maskinen med ingredienserne til din pastadej. Vælger du en pastamaskine, der kun er elektrisk, ælter du selv din pastadej, og så former maskinen den automatisk for dig. Uanset om du vælger en elektrisk eller en fuldautomatisk pastamaskine, gør disse typer maskiner det nemmere for dig, og du får pasta i en ensartet form og tykkelse.

Manuel pastamaskine

Ønsker du at lave hjemmelavet pasta på den helt autentiske, italienske måde? Så er det en manuel pastamaskine med håndsving, som du skal købe. Med denne type pastamaskine skal du selv ælte dejen, og udrulningen foregår manuelt med et håndsving. Denne type maskine er den mest simple, og du slipper derfor for at skulle sætte dig ind i endnu et køkkenapparat og den dertilhørende brugsanvisning. Desuden kan du selv indstille en manuel pastamaskine, og du kan ligeledes justere tykkelsen på din pasta. Desuden kan du købe tilbehør til din manuelle pastamaskine, såsom forskellige valse, så du kan lave forskellige pastatyper.

Hvilken slags pastatype?

En anden ting du bør overveje, før du køber en pastamaskine, er den pastatype du ønsker at lave. Imerco har mange typer pastamaskiner og tilbehør til pastamaskiner. Det giver dig rig mulighed for at lave forskellige pastatyper og derved variere pastatypen efter smag, alt efter hvilken maskine, du vælger. Hvis du vælger en pastamaskine med forskellige valse, kan du lave alt fra spaghetti, fettuccine, tagliatelle, pappardelle, tagliolini, nudler til lasagneplader. Med pasta tilbehør som en ravioliform og et pastabræt kan du lave pasta skruer og fyldte ravioli.

Hvordan rengør man en pastamaskine?

Når du skal rengøre din pastamaskine, må du endelig ikke sætte den i opvaskemaskinen eller bruge vand og sæbe, selvom det måske lyder mærkeligt. Du risikerer nemlig, at din pastamaskine ruster. I stedet skal du blot rengøre den med en tør klud og en børste. Under brug, kan rullerne rengøres ved at køre køkkenrulle igennem, og er der kommet støv i maskinen, kan du lave lidt ekstra pastadej og køre lidt igennem pastamaskinen, inden du laver din pasta. Hvis det er nødvendigt, kan maskinen smøres med vaseline. Dette er en klar fordel ved den manuelle pastamaskine. Rengøring af en elektrisk pastamaskine er en del vanskeligere grundet de mange dele, der skal rengøres.

Hvordan bruger man en pastamaskine?

Du laver nemmest hjemmelavet, frisk pasta på en pastamaskine. Uanset om du vælger en elektronisk eller en manuel pastamaskine er ingredienserne ens – det er kun fremgangsmåden, der er forskellig. En elektronisk pastamaskine klarer stort set hele processen for dig, hvorimod det er anderledes med en manuel pastamaskine. Med en manuel pastamaskine deler du din pastadej op i passende mængder, og gør den lidt flad med hænderne, hvorefter du kører den gennem pastamaskinen. Du begynder på maskinens bredeste niveau, og kører pastadejen igennem 2-3 gange. Det er vigtigt at folde din pastadej på midten mellem hver gang. Herefter gentager du på næste niveau, men her kan du nøjes med at køre din pastadej igennem maskinen 1 gang på hvert niveau. Du kan finde en video guide på, hvordan du bruger din pastamaskine.

Hvilke råvarer består en pastadej af?

Til en klassisk pastadej er grundreglen, at du skal bruge 100g mel til 1 æg pr. person – herfra kan du gange op, hvis du skal lave hjemmelavet pasta til flere personer. Du kan finde en video med en pasta grundopskrift samt fremgangsmetode for at opnå den perfekte konsistens på din pastadej her. Gå desuden ikke glip af vores gode pastatips.

Appetit på hjemmelavet pasta og alverdens pastatyper

Med en pastamaskine er der næsten ingen grænser for, hvilke pastatyper du kan lave. Du kan lave fettuccine, tagliatelle, tagliolini, pappardelle, spaghetti, ravioli, lasagneplader, nudler, skruer m.m. Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for dine gastronomiske udfoldelser i pastaens verden! Desuden kan du selv bestemme både formen, størrelsen og længden på din pasta.

Du kan også vælge mellem alverdens opskrifter. Brug enten de klassiske og autentisk italienske opskrifter eller kast dig ud i at tilsætte forskellige ingredienser. Der er nærmest uendelige muligheder for, hvad du kan tilsætte i din pastadej. Prøv evt. friske krydderurter, pesto, spinat – eller måske blæksprutteblæk, hvis du skal imponere dine gæster? Er du til de mere klassiske, men altid lækre pasta opskrifter, så tjek denne opskrift på pasta med tomat og feta eller hvad med denne opskrift på pasta med citronflødesauce?