Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Medlemstilbud: Shop og spar 20-40% på ALT* stel, glas og bestik. Se tilbuddene her
Søg varer og brands
Gaver

7 symbolske bryllupsgaver til under 1.000 kr.

En bryllupsgave er et symbol på brudeparrets kærlighed og et minde om deres store dag. Derfor er valget af bryllupsgave så vigtigt - men også svært. Vi giver dig 7 idéer til en bryllupsgave med symbolik til under 1.000 kr.

Skrevet af Imerco · 10 juni 2018

importedContent

Det ultimative symbol på kærlighed

Kay Bojesens turtelduer er en ny klassiker inden for bryllupsgaver. Som de står næb mod næb, er de det ultimative symbol på kærlighed. Turtelduerne er en lille påmindelse om kærlighed til brudeparret, som holder livet igennem.

turtelduer fra Kay Bojesen

Se turtelduer

Sengetøj

Forkæl brudeparret med lækkert sengetøj, som både er blødt at sove i og ser fantastisk ud i soveværelset.

lilla sengetøj fra Södahl

Se alt sengetøj

Knive for livet

En god gaveide til brudeparret er køkkenudtstyr, som kan følge brudeparret mange år - og måske endda hele livet. Giv brudeparret knive, så kan de mindes dagen, gæsterne og maden når de fremadrettet kokkerer! 

Global køkkenknive på skærebræt

Se alle knive

Læs også: Find bryllupsgaven alle vil huske

Et evigt minde om bryllupsdagen

Champagne hører sig specielle lejligheder til. Og et bryllup må siges at være den ultimative begivenhed. En begivenhed som brudeparret ser tilbage på hvert år på deres bryllupsdag. Champagneglas med indgraveret dato for brylluppet er oplagt som bryllupsgave, da brudeparret hvert år kan drikke af dem på bryllupsdagen, mindes deres livs største dag og hylde kærligheden.

champagneglas på vogn med champagnesabel og pink champagne

Se alle champagneglas

En sjov gimmick

En sjov gimmick er at give brudeparret en vase i bryllupsgave, som er fyldt med små sedler, hvorpå alle gæsterne har skrevet, hvor de tror, brudeparret er om et år. Brudeparret må først læse sedlerne på deres 1 års bryllupsdag. Dermed får brudeparret både et smukt stykke design til hjemmet samt mange grin og minder et år efter brylluppet.

hammershøi vaser fra Kähler

Se alle vaser

Læs også: Få styr på de klassiske bryllupstraditioner

Smil og glæde

Idéen med Hoptimsterne er at sprede glæde og sætte smil på alles læber. Det er da om noget det, en bryllupsgave skal kunne. Med en Hoptimist vil brudeparret hver dag blive mindet om deres store dag og blive husket på, at livet sammen er fyldt med glæde og optimisme.

hoptimist brudepar

Se alle Hoptimister

Mindet om den store dag - hver dag!

Ønsker brudeparret sig supplement til deres yndlings stel? Nogen vil måske mene, at ønsket er typisk og lidt kedeligt. Men for brudeparret, så er det lækkert at kunne dække op til 12 personer af samme service. De fleste benytter også det pæne service til hverdag, så din gave vil ikke samle støv i et vintrineskab.hvid rhombe stel fra Lyngby porcelæn

Se alle stel

Få mange flere idéer til bryllupsgaven her