3 anderledes bryllupskager

Drømmer du om en bryllupskage, der skiller sig ud fra mængden? Her får du tre bud på utraditionelle bryllupskager – som du endda selv kan lave.

Skrevet af Imerco, d. 30-05-2017 i Din guide
Bryllupskagen er en af de vigtigste traditioner til brylluppet, men derfor kan du jo godt give den dit eget personlige præg. Vi guider dig her til tre alternativer til den klassiske, tunge bryllupskage.

Cute cupcakes

Vil du selv bage jeres bryllupskage, eller ønsker du blot en anderledes kage, er et stort udvalg af små farvestrålende cupcakes en oplagt idé. De er lette, lækre og søde, og du kan skabe lige det udtryk, du drømmer om. Dekorer dem med frosting, glimmer, blomster eller hjerter – og hold dem i et farvetema, der matcher pynten til brylluppet. Du kan stable dem ovenpå hinanden, eller du kan bruge fade i forskellige former og højder, så du præsenterer dine cupcakes som en lille buffet af farvestrålende kager.

Cupcakes til bryllup

Se alle bageartikler

Læs også: Det skal du drikke til bryllupskagen

Populære popcakes

De små kager på pind er nemme og sjove at lave, ser festlige ud og er perfekte, hvis du ønsker en anderledes og lidt lettere bryllupskage. Du kan holde dem helt i hvidt ved at dyppe dem i hvid chokolade og pynte med glimmer og sirlig glasur. Du kan også pynte dem som brud og gom, som små bryllupskager eller i et væld af farver. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Popcakes til bryllup

Magisk macaron-tårn

Macarons er både fine og lækre, og så ligger de ikke nær så tungt i maven som en traditionel bryllupskage. Find et stort fladt kagefad, og læg det første lag af macarons. Kom en lille smule frosting ovenpå dem, og sæt så et nyt lag ovenpå. Frostingen får macaronsene til at hænge bedre sammen, men ikke så godt, at man ikke let kan nuppe en enkelt eller to, når det er tid til at spise kagen. Bliv ved med at placere de små macarons ovenpå hinanden, indtil du har formet et fint og farverigt tårn. Vælg tre farver, der matcher dit bryllups farvetema, og skift farve mellem lagene for et fint og festligt udtryk.

Macarons til bryllup

Opret en ønskeliste her og lad os holde styr på de købte gaver. Med en ønskeliste undgår du flere af den samme gave, og efter festen modtager du et gavekort på 10% af det samlede beløb, der er købt for på ønskelisten.

Har du mod på noget helt anderledes, kan du servere en overdådig buffet med bland selv-slik. Du kan bestille personlige bolsjer ellers M&M’s med jeres navne eller bryllupsdato på.

Se alle bageartikler

Relaterede artikler

Kom godt i gang med din bryllupsplanlægning
Din guide

Kom godt i gang med din bryllupsplanlægning

Forkæl havens småfugle med hjemmelavede mejsebolde
Din guide

Forkæl havens småfugle med hjemmelavede mejsebolde

3 ting du (også) kan bruge din sous vide til
Din guide

3 ting du (også) kan bruge din sous vide til

Sådan laver du en smuk blomsterbuket
Din guide

Sådan laver du en smuk blomsterbuket