Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til boligen? Shop Amok her
Søg varer og brands
Borddækning

Mix og match med Elements fra Royal Copenhagen

Elements stellet fra Royal Copenhagen er super moderne og passer perfekt ind i den populære mix & match trend. Læs med her og få inspiration til, hvordan du dækker op med Elements.

Skrevet af Imerco · 27 august 2018

importedContent

For ti år siden præsenterede Royal Copenhagen det innovative og finurlige Elements stel i to varianter: Multifarvet Elements og Hvid Elements. I 2011 blev Blå Elements tilføjet. Stel som i alt sin enkelthed bærer på Royal Copenhagens historie. Stellene har de oprindelige rifler fra det musselmalede, kanten fra halvblonden og takkerne fra det legendariske Flora Danica. 

Se vores store udvalg af Blå Elements fra Royal Copenhagen her

Se alt Elements

Mix og match giver et personligt udtryk

Tiden, hvor vi samlede på det samme hvide stel til 12 eller 24 personer, er for længst ovre. I dag viser vi vores personlighed ved at dække middagsbordet med et mix og match af stel i forskellige farver, mønstre og materialer.

Elements forskellige steldele fås i ren hvid eller med håndmalede dekorationer i enten blå eller livlige farver, som er forskellige fra steldel til steldel. Det gør Elements til det perfekte mix & match stel.

Se vores store udvalg af Mulitfarvet Elements fra Royal Copenhagen her

Se alt Multifarvet Elements

Mix & match med Elements fra Royal Copenhagen

Elements kan nemt mixes på tværs af de tre varianter. Er du ikke vild med for mange farver, så lad hovedpart af din borddækning bestå af Hvid Elements kombineret med en enkelt farve fra Multifarvet Elements eller Blå Elements.

Se vores store udvalg af Hvid og Blå Elements fra Royal Copenhagen her

Du kan også dække bordet med tallerkener og kopper i Hvid Elements og tilføje kulør med fade og kander i Blå eller Multifarvet Elements.

Se alt Blå Elements

Se vores store udvalg af Hvid og Multifarvet Elements fra Royal Copenhagen her

Elements kan selvfølgelig også matches med Royal Copenhagens øvrige serier. Hvid Elements går med alle serier, men specielt et mix af Hvid og Blå Elements og Blå Mega Riflet ser fantastisk ud.

Se alt Hvid Elements

Se vores store udvalg af Elements og Blå Mega Riflet fra Royal Copenhagen her

Se alt Elements

Om Elements

Elements er designet af Louise Campbell.

Hvid og Multifarvet Elements er designet i 2008.

Blå Elements er designet i 2011.

Mønsteret

Hver eneste del af Blå eller Multifarvet Elements har sin egen individuelle håndmalede fortolkning af det musselmalede mønster.

Traditionelt set har mønsteret taget sit udgangspunkt i midten af en tallerken – på Elements indtager dekorationerne porcelænets kanter.

Modsat øvrige stel er Multifarvet Elements håndmalet ovenpå glasuren, hvilket giver en helt unik finish.

Riflerne

Den klassiske riflede form fra 1775 er brugt omvendt som et udtryk for designer Louise Campbells frisind, humør og legesyge.

Kanterne

De takkede kanter er en lille hilsen til det legendariske Flora Danica stel.

Blonderne

Den smukke ornamentering fra Musselmalet Halvblonde er håndmalet blåt på Blå Elements og et væld af eksotiske farver på Multifarvet Elements.