Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*. Brug koden: SHOPAMOK
Søg varer og brands
Boligindretning

5 ting der forvandler dit badeværelse til en hjemmespa

Dit badeværelse må gerne emme af velvære. Vi guider dig til, hvordan du kan skrue op for hyggen med din helt egen hjemmespa.

Skrevet af Imerco · 1 marts 2017

importedContent

Se alt badeværelsestilbehør

Ah! Med et spabesøg kan du virkelig koble af og forkæle dig selv, men hvorfor ikke skabe en ægte spa-oplevelse på dit eget badeværelse? Med vores tips nedenfor kan du nemlig nemt forvandle dit badeværelse fra helt almindeligt og praktisk til personligt, lækkert og luksuriøst.

Bløde og velduftende hænder

Et nemt trick til følelsen af spa i dit eget hjem er at forkæle dig selv med en lækker håndsæbe og –creme, så du altid har bløde og velduftende hænder. Passer designet på din yndlingssæbe ikke lige ind, kan du vælge en smuk sæbedispenser, der matcher resten af stilen på dit badeværelse.

Se sæbedispensere her

Se alle sæbedispensere

Frem i lyset med de smukke ting

I stedet for at gemme dine badeværelsesprodukter væk i skuffer og skabe, kan du med fordele fremhæve dem sammen med smukke vaser og andet nips. Stil dem på en smuk hylde eller etagere og skab en fin lille opstilling. Det pynter gevaldigt og giver badeværelset et mere personligt præg.

Se hylder til badeværelset

Vamsede håndklæder

Tykke, bløde håndklæder i flotte farver får dit badeværelse til at emme af hygge og velvære. Lad gerne de rene håndklæder ligger fremme i en dekorativ kurv. Og dem du bruger, kan du hænge på en fin håndklædestige eller –tørrer. Det giver et mere roligt og æstetisk look end almindelige knager.

Se alle håndklæder

Se alle håndklæder

Levende lys

Duften af levende lys er skøn og skaber ikke mindst den helt rigtige spa-stemning, hvor du får lyst til bare at læne dig tilbage og lade tankerne flyde. Vælg et duftlys eller duftpinde med din favoritduft og sæt det et sted, hvor det også udgør en del af indretningen på badeværelset. 

Se duftlys her

Se alle duftlys

Læs også: 5 idéer til en indretning, der skaber ro

Grønne planter

Sæt naturen i spil med blomster og grønne planter for at give fornemmelsen af ro og stilhed på dit badeværelse. Hæng f.eks. en plantekurv med en grøn plante på din knagerække ved siden af en morgenkåbe eller håndklæde. Det er smukt og spreder samtidig en herlig, frisk duft, der holder længe.

Se alle vaser her

Se alt badeværelsestilbehør