Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*. Brug koden: SHOPAMOK
Søg varer og brands
Boligindretning

Giv din adventsstage et unikt præg

Er du træt af den traditionelle adventskrans med grannåle der drysser? Vi guider dig til adventsstager i stilrent design, som du hurtigt og nemt kan give et personligt præg.

Skrevet af Imerco · 10 november 2016

importedContent

Se alt til adventsstagen

Den klassiske adventsstage

Er du til det mere traditionelle look? Der findes flere enkle stager, der er inspireret af den traditionelle adventskrans i form og udtryk. Sæt dit eget præg på adventsstagen med et satinbånd i en mørk nuance, der altid er populært til jul.

Den enkle adventsstage

En adventsstage behøver ikke nødvendig at bestå af en lysestage. Find et flot lysfad eller serveringsfad og dekorer det med farverige bloklys og elementer fra naturen. Det er en enkel og smuk løsning. Vælg flotte lys i netop den tone, der matcher din øvrige boligindretning.  

Se vores store udvalg af adventsstager her

Den skulpturelle adventsstage

Juleudsmykningen må gerne være voluminøs og ekstravagant. Så hvorfor ikke vælge en skulpturel adventsstage formet som en elegant stjerne, en grafisk kube eller noget andet iøjnefaldende, der passer i din stil?

Læs også: Trænger dit julepynt til lidt rengøring?

Den hyggelige adventsstage

Årets adventsstage kan også være et mere finurligt indslag i din juleudsmykning. Man bliver nemlig heldigvis aldrig for gammel til søde julefigurer. Vælg en stage med søde nisser, rensdyr eller snemænd. Det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Se vores store udvalg af adventsstager her

Skift bånd eller lys ud på din adventskrans hver søndag, hvis du har brug for lidt variation.

Læs også: 4 populære adventsgaver

Se alt til adventsstagen