Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til køkkenet? Gå på opdagelse her
Søg varer og brands
Gaver

4 populære adventsgaver

Det er en hyggelig juletradition at give hinanden adventsgaver. Men det kan være svært at finde fire gaver, der glæder modtageren hver søndag op til jul. Vi giver dig derfor 4 adventsgaveidéer, der vil glæde de fleste.

Skrevet af Imerco · 29 oktober 2018

importedContent

Adventsgaver til den første søndag i advent

Den første søndag i advent er en god anledning til at finde julepynten frem og pynte op til jul. Det er derfor helt perfekt at indlede med at give en adventsgave bestående af smuk julepynt, der kan gøre nytte med det samme. Julepynt findes i alle størrelser, former, materialer og farver, så der er rig mulighed for at finde præcis den pynt, der passer til modtageren. I år hitter de grønne nuancer kombineret med guld eller messing.

Se vores store udvalg af julepynt her

Se alt julepynt

Adventsgaver til den anden søndag i advent

Julestel er populært at dække bordet med, når julens søde fristelser og en varm kop kaffe skal nydes i december måned, og når julebordet skal dækkes juleaften. Et konfektfad, krus, tallerken eller krukke med julede motiver i de traditionelle julefarver er derfor en perfekt gaveidé til den anden søndag i advent.

Se vores store udvalg af julestel her

Se alt julestel

Adventsgaver til den tredje søndag i advent

Når vi når hen til den tredje søndag i advent, rykker juleaften og dermed julemiddagen tættere på. En god gaveidé er derfor gedigent køkkengrej, der kan give en hjælpende hånd, når julemiddagen skal kreeres. En skarp køkkenkniv er et must-have, når anden og flæskestegen skal skæres ud og rødkålssalaten snittes. Er modtageren af adventsgaven åben for en nyfortolkning af julemiddagen, er en røgpistol den perfekte gave. Den kan tilføre råvarerne en delikat røgsmag. Pift f.eks. de hvide kartofler op med lidt røg eller nedton den fede brune sauce med en delikat røgsmag.

Køkkengrej er en populær adventsgave

Se alt køkkenudstyr

Adventsgaver til den fjerde søndag i advent

Den fjerde søndag i advent er julen ved at gå på hæld, og nytåret nærmer sig. Det betyder fest, champagne og farverige drinks. Tilbehør til hjemmebaren er derfor en oplagt gaveidé til den fjerde søndag i advent. Det kan være smukke krystalglas til champagnen kl. 24.00 eller whiskyglas og en karaffel, der pynter på barvognen. Skal der serveres drinks nytårsaften, er isterningeforme også en sjov adventsgave.

Se vores store udvalg til hjemmebaren her

Se alt til hjemmebaren

Læs også: Giv din adventsstage et unikt præg