Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til køkkenet? Gå på opdagelse her
Søg varer og brands
Boligindretning

Få det rå og nordiske look ind i dit hjem

Den nordiske stil er naturlig, minimalistisk og emmer af hygge. Få inspiration til, hvordan du nemt kan bringe looket ind i lige præcis dit hjem.

Skrevet af Imerco · 22 januar 2017

importedContent

Rå stentøjsstil

Dæk et lækkert nordisk bord med skåle, tallerkener og kopper i råt stentøj, hvor den smukke glasur giver hver enkelt del et unikt udtryk. Det rustikke stentøj indbyder til enkle, smukke retter med masser af friske råvarer. For eksempel en lækker forret med fisk og grønt.

Se alle tallerkener

Skinnende metaller

Guld, sølv eller kobber bringer varme ind i de ellers kølige og afdæmpede farver, der tilhører den nordiske stil. Implementer metallerne i form af stilfuldt guldbestik, en kobberfarvet termokande eller skinnende vaser, lamper og skåle.

Encore guldbestik

Læs også: Rengøring af alt fra kobber til messing og rustfrit stål

Sæt træ på bordet

Et rustikt serveringsbræt i træ skaber en flot kontrast til dit hvide porcelæn og passer perfekt til at servere tapas, oste eller andre små anretninger. Du kan også bringe træ ind i boligen ved hjælp af charmerende træfigurer. Det vil automatisk skabe den rå hygge, som er ægte nordisk.

Se vores udvalg af serveringsbrætter her

Se alle serveringsbrætter

Skru op for lyset

Der er mørkt om vinteren her i Norden – og derfor har du brug for masser af leg med lys og stemning i den mørke tid. Fyld dit hjem med pendler, lamper og fine skulpturelle lysestager og inviter lyset indenfor.

Blød stilen op

Indret dig med masser af bløde pyntepuder og plaider – også i de rum, der ikke umiddelbart indbyder til at putte sig under tæpper som for eksempel entreen. Det skaber en varm kontrast til den minimalistiske stil, og luner godt her i kulden.

Læs også: Indret dit hjem med bløde tekstiler

Fuldend den nordiske stil med planter. Det grønne får dig til at føle, at du er tættere på naturen, og giver samtidig en stemning af liv og ro.Cathrineholm Stripes Collection skåle

Se alle Cathrineholm skåle