Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Medlemstilbud: Shop og spar 20-40% på ALT* stel, glas og bestik. Se tilbuddene her
Søg varer og brands
Boligindretning

3 tips til julebag med børn

Julens bagværk og søde sager er for alle, og de mindste kan sagtens komme med i køkkenet og sætte deres præg på julekagerne. Lad ungerne give en hånd med, når dejen skal blandes, rulles ud og formes. Og giv så fantasien frit spil til at dekorere med glasur og chokolade. Her får du 3 gode tips til at gøre det sjovt og kreativt for forældre og børn at lave julebag sammen.

Skrevet af Imerco · 7 december 2020

importedContent

1. Småkager som pynt

Småkager kan både spises og vises frem. Udstik og bag småkager med et dekorativt hul i midten, så er det let at hænge kagerne op i fine silkebånd.

Det er desuden så hyggeligt, at hele hjemmet dufter af jul.

Julebag med børn

Se alle udstikkere her

2. Gode bageredskaber til børn

Lad de mindste være med til at dosere ingredienser og blande dejen.

Et godt tip er at bruge bageredskaber der passer til små hænder. Så bliver det både let og sjovt for børnene at være med i køkkenet.

Julebag med børn

Se alle bageredskaber fra by Ditte Julie her

3. Giv julebag som gaver

Brug julens småkager, pebernødder og peberkager som små gaver fra børnene til dem, I holder af. Når ungerne har været med til at bage og dekorere kagerne med farvet glasur, er der intet sødere end at se dem give deres hjemmebag som gaver til andre.

Læg kagerne i et syltetøjsglas og dekorer glasset med et bånd i toppen, så er indpakningen fin, og man kan se, hvad gaven gemmer på. 

Julebag med børn

Se alle sylteglas her

Læs også - Opskrift på peberkager af Ditte Julie