Steg du bare en fiskefilet mere, der er rigeligt plads på Torino panderne. Med sit smarte design har de nemlig plads til 25% mere end andre stegepander fra Greenpan.
- Belægningen tåler høj varme og har en fantastisk varmefordeling
- Fri for kemikalier
- Kan bruges på alle varmekilder
Diamanter for en stærk overflade
Spar på fedtstoffet, når du steger, og slip for at maden brænder på med Torino panden. Panden har nemlig keramisk non stick-belægning, som er forstærket med diamanter og gør panden så modstandsdygtig, at den kan tåle høj varme.
Håndtaget er lavet af bakelit, og tåler helt op til 220 grader i ovnen. Panden kan bruges på alle varmekilder.
Vi anbefaler, at du vasker Torino panden af i hånden, men den kan godt tåle at komme i opvaskemaskinen.
Sådan passer du bedst på din stegepande
Når du opvarmer din stegepande, anbefales det, at varme den op ved at starte på lave temperaturer og skrue op efter nogle minutter, så undgår du, at panden slår sig og bliver skæv.
Læs mere om at vedligeholde dine stegepander her.
Om Greenpan
Greenpans non-stick belægning Thermolon™ blev introduceret i 2007, og siden da har de været førende inden for køkkengrej med keramisk belægning. GreenPans gryder og pander giver dig en uovertruffen madlavningsoplevelse. Samtidig er produkterne skånsomme over for både sundhed og miljø, da de er fri for skadelige stoffer. Derudover reducerer de deres CO2-fodaftryk gennem energieffektive produktionsprocesser og genanvendelige materialer.
Greenpan
GreenPan er pioneren bag den PFAS‑fri keramiske non-stick belægning Thermolon™, som giver en glat og holdbar madlavningsoverflade uden giftige stoffer. Med fokus på kvalitet, innovation og omtanke for miljøet skaber GreenPan køkkengrej, der kombinerer sund madlavning med miljøvenlige materialer.
Benyt varmt vand og sæbe efter hver brug, også selvom panden ser ren ud.