Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Medlemstilbud: Shop og spar 20-40% på ALT* stel, glas og bestik. Se tilbuddene her
Søg varer og brands

Julegaver

Det er tanken der tæller... 

Vi vil så gerne glæde vores nærmeste med den helt rigtige julegave. Her på siden kan du nemt og overskueligt finde inspiration til alle slags gaver.

Julegaven kan du købe i ro og mag allerede nu, for den kan byttes helt frem til den 24. marts. 

Gaver til under 300 kr.

Gaver til under 300 kr.

Se mere
gaver til under 500 kr.

gaver til under 500 kr.

Gaver til under 1000 kr.

Gaver til under 1000 kr.

Værts- og værtindegaver

Gaver til hende

Gaver til ham

Gaver til parret

Bæredygtige gaver

Kreative idéer til din julegaveindpakning

Årets mandelgave

Bøger til alle interesser

Tip: Sådan pakker du ind uden tape

At pakke ind uden tape, kan være noget af en udfordring, men med denne video lover vi, at du vil komme igennem indpakningen hurtigt og nemt. Og så er det da lidt sejt at kunne sige, at man faktisk har pakket gaven ind helt uden tape, hvis du spørger os.

Se videoen her

Den personlige gave

Gaver til mesterkokken

Gaver til designelskeren

Gaver til bageentusiasten

Gaver til kaffe- og teelskeren

Mangler du stadig den helt rigtige gave?

Giv et gavekort

Find julegaven der glæder

Glæden ved at give

Nu er det jul igen, og med julen følger som bekendt en masse gavekøb – adventsgaver, mandelgaver og selvfølgelig julegaver. Julegaverne er for mange et af de helt store højdepunkter i julen – både at give dem og modtage dem. Og julegaver glæder store som små.

År efter år ser vi frem til denne hyggelige juletid, hvor vi skal hygge om vores kære og forkæle hinanden med dejlige julegaver. Det er nemlig skønt at se glæden sprede sig hos modtageren, når der åbnes pakker, og det varmer at se, at man har givet netop dét, de ønskede sig. Og for nogle, er det mindst lige så skønt at gå på opdagelse og finde den helt perfekte julegave til sine nærmeste.

Hvad giver man i julegave?

Det kan være svært at finde den helt perfekte julegave til dine nærmeste. Du kan dog uden tvivl finde masser af bud på gode gaver hos Imerco. Vi giver gerne masser af inspiration til både julegave-ønsker og julegaver til hende og julegaver til ham – og julegaver til parret. Gå på opdagelse i vores kategorier og lad dig inspirere!

Julegaveguide

Noget af det skønneste ved julen er at glæde sine nærmeste med perfekte julegaver. Men det kan være svært at finde den helt perfekte gave til sine kære, for man vil jo nødigt skuffe. Derfor har vi samlet en stor julegaveguide, så du kan finde de perfekte gaver til alle dem du holder af. Der er masser af inspiration at hente, så du kan finde den gaver, der bringer allermest glæde.

Julegaver til hende

Er du på udkig efter den perfekte julegave til hende – kæresten, konen, moren, søsteren, veninden eller værtinden? Hos Imerco finder du masser af lækre ting til boligen indenfor køkken, borddækning, el og bolig. Så hvis hun f.eks. er vild med at bage, har vi masser af lækkert bagegrej. Er hun mere til lækker indretning af boligen kan du finde en perfekt julegave i form af flot stel, fine vaser, figurer, lys og bøger m.m. Alt sammen i lækkert design, der vil skabe glæde. Du kan også forkæle med lækre, bløde tekstiler til soveværelset eller ægte velvære med duftlys og hårstyling.

Julegaver til ham

Er du på udkig efter den perfekte julegave til ham – kæresten, manden, faren, broren, vennen eller værten? Måske stå du overfor at finde gaven til manden, der har alt? En sikker fremgangsmåde er at tage udgangspunkt i hans interesser eller hobbyer. Så kan du nemmere finde en julegave til ham, der ikke mangler noget.

Hvis han er lidt af en mesterkok, så skal han måske have noget nyt, lækkert køkkengrej? Er han vil med smarte gadgets kan du glæde ham med en ny. Er han vild med udeliv, så kan du tilføje lidt til hans grill-udstyr, og hvis der er en bartender gemt i ham, kan du jo opgradere hans hjemmebar – måske får du lov til at teste de lækre drinks! Til den ukomplicerede type, kan du forkæle ham med en god bog eller en trimmer til håret. Er du løbet helt tør for inspiration kan du tjekke vores forslag til 5 julegaver til ham.

Bæredygtige julegaver

Det er tanken der tæller, når der gives og modtages julegaver. Men hvorfor ikke gøre julen lidt grønnere med en bæredygtig julegave, der viser masser af omtanke og overvejelser. Hos Imerco finder du også en række bæredygtige julegaver, som er oplagte til typen, der værner om klimaet. Her har du mulighed for at finde en personlig gave, der viser at du kender modtageren godt. Skulle gaven mod forventning ikke falde i god jord, kan den altid byttes.

Hvad er JULEPRIS?

Juletiden nærmer sig og dagene til jul bliver færre. Og hvis du ikke i forvejen ved, hvad du vil give dine nærmeste i julegave, så kan tidspresset godt være stressende. Heldigvis kan du shoppe julegaven allerede nu – der er ingen grund til at vente, for med vores JULEPRIS er du garanteret, at priserne forbliver uændret frem til jul. Desuden slipper du for julestress og kø i vores butikker, og kan i ro og mag købe dine gaver. Med længere åbningstider, JULEPRIS og lang bytteservice kan du med fordel købe julegaven allerede nu.

Find dine julegaver hos Imerco

Imerco er hele Danmarks gavebutik – så du kan være forsikret om, at du kan finde dine julegaver hos os. Lad dig inspirere af vores store udvalg af varer indenfor både køkken, borddækning, el og bolig. Uanset interesse eller type, kan du finde skønne julegaver til dine nærmeste.

Hos Imerco elsker vi at glæde vores nærmeste, og derfor vil vi også gerne hjælpe dig med at finde de helt rigtige julegaver. Måske du endda selv finder noget, du vil ønske dig til jul.