Imerco fejrer fødselsdag med vilde priser og fantastiske tilbud | Få en bid af kagen her
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik

Cook & Baker Sous Vide-stav

0-95 grader - 20 liter - 1300W

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Lav mad med sous vide-teknik og nyd ekstra mørhed, saft og kraft. Sous vide-staven fra Cook & Baker hjælper dig på vejen til at blive mesterkok derhjemme.

  • Tilberedningstemperatur 0-95°C
  • Display med timerfunktion og alarm
  • Med rotationspumpe

Enkle step med sous vide

Når du vil tilberede mad med sous vide, er der to ting du skal huske: Først skal råvaren vakuumpakkes - gerne sammen med krydderier og smaggivere for ekstra dyb aroma. Og efterfølgende skal kød en tur på panden for at give det den helt rette stegeskorpe.

Sous viden passer sig selv

Sous vide-staven fra Cook & Baker kan opvarme en gryde med 20 liter vand, du skal blot sætte staven fast på siden. Staven har rotationspumpe, som sætter vandet i rotation. Indstil timer og temperatur, så passer sous viden sig selv, indtil du kan servere.

Fordele ved sous vide

Når du tilbereder mad i sous vide vandbad, sikrer du en ensartet temperatur over længere tid. Det giver en skånsom tilberedning, som bevarer strukturen i fx kød. Den vakuumpakkede forberedelse til sous vide holder vitaminer og mineraler inde, så du får fuld valuta af smagstofferne.

Lav mad med sous vide-teknik og nyd ekstra mørhed, saft og kraft. Sous vide-staven fra Cook & Baker hjælper dig på vejen til at blive mesterkok derhjemme.

  • Tilberedningstemperatur 0-95°C
  • Display med timerfunktion og alarm
  • Med rotationspumpe

Enkle step med sous vide

Når du vil tilberede mad med sous vide, er der to ting du skal huske: Først skal råvaren vakuumpakkes - gerne sammen med krydderier og smaggivere for ekstra dyb aroma. Og efterfølgende skal kød en tur på panden for at give det den helt rette stegeskorpe.

Sous viden passer sig selv

Sous vide-staven fra Cook & Baker kan opvarme en gryde med 20 liter vand, du skal blot sætte staven fast på siden. Staven har rotationspumpe, som sætter vandet i rotation. Indstil timer og temperatur, så passer sous viden sig selv, indtil du kan servere.

Fordele ved sous vide

Når du tilbereder mad i sous vide vandbad, sikrer du en ensartet temperatur over længere tid. Det giver en skånsom tilberedning, som bevarer strukturen i fx kød. Den vakuumpakkede forberedelse til sous vide holder vitaminer og mineraler inde, så du får fuld valuta af smagstofferne.