Beskrivelse
Tænk kreativt og leg med de klassiske desserter ved at bruge nye former til din kage, mousse eller creme.
- Fremstillet i silikone af høj kvalitet
- Tåler både fryser og ovn
- Tåler opvaskemaskine
Boblende resultater
Det er for alvor gjort nemt at lave smukke kager uanset om du er ny eller erfaren i det søde køkken. Med silikoneformen fra by Ditte Julie får du mulighed for at eksperimentere med dine desserters udseende og smag.
Formen tåler temperaturer fra -60°C til 230°C, og du kan derfor fryse din mousse helt ned, inden du tager det skarpe resultat med masser af fine bobler ud. Som prikket over i’et kan du pynte af med fx velvetspray eller glaze.
Nem at arbejde med
Silikoneformen har plads til 6 små kugler med en diameter på 6,5 cm. Formen er fremstillet i platinumsilikone af høj kvalitet og er derfor nem at arbejde med. Formen tåler at blive brugt flittigt og sikrer en perfekt overflade på dine små desserter.
Tip! Når du har fyldt formen med mousse, er det vigtigt, at du lader det fryse helt. Når du skal have moussen ud igen, skal du først forsigtigt løsne den i toppen med en kniv langs kanten - og presse indholdet ud nedefra. Vær ikke bange for at bruge lidt kræfter, da en ny silikoneformen ofte skal arbejdes i gang.
Bageprofilen Ditte Julie Jensen
Ditte Julie Jensen blev i 2015 et kendt ansigt, da hun deltog i Den Store Bagedyst på DR1. Siden er hun blevet anerkendt for sit kreative og smukke bagværk, som hun i dag lever af at udvikle. Hun står også bag flere kogebøger om bagning.
Sådan får du dine mousser ud af formen
Sådan vedligeholder du silikoneforme
Silikone er et aktivt materiale, som let tager fnug og snavs til sig. Derfor anbefaler vi, at du vasker din silikoneform under varmt vand inden brug.
Vask formen i varmt vand uden sæbe, skold med kogende vand og ryst den fri for vand. Lad den tørre før brug. Tør ikke formen af med et viskestykke eller lignende, for det vil påføre fnug.
Vi anbefaler også, at du opbevarer dine silikoneforme i en boks eller beholder, så silikonen er beskyttet mod snavs.