Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til boligen? Shop Amok her
Søg varer og brands
Brands

BASTIAN

Natur
Grå
Hvid

Bastian

Stofserviet

L 45 x B 45 cm - 100% bomuld - Natur

Pris39.95
Fragt fra 19.00

Bastian

Smoothie Sugerør - 4 stk.

L 24 cm - Rustfrit stål - 4 stk.

Superpris109.95
Fragt fra 19.00
Grå
Sort

Bastian

Recycle Tekstilsæt - 5 ...

Bomuld/polyester/fiber - Grå

Pris449.95
Julepris249.95
Fragt fra 19.00
Filter
Vis kun varer på lager online

 • Vis kun tilbud

  Bastian

  Her finder du Imercos flotte udvalg af mærket Bastian, som byder på køkkentekstiler og øvrigt tilbehør til køkkenet. Du kan både se nærmere på basisting som fx grydelap og forklæde, men også lidt mere specielle ting, såsom den praktiske skaldyrsknækker og champagneskålen i klassisk design.

  Bastian er både til for nybegynderen og dig, der elsker at have en masse forskelligt køkkengrej til diverse situationer. Det kan f.eks. være, at du er vild med skaldyr og længe gerne har villet prøve kræfter med denne spise derhjemme.

  Så vil det sikkert glæde dig, at vi har en masse lækkert udstyr til skaldyr fra Bastian. Du finder eksempelvis østerskniven og hummergaflen hos os. Det kan også være, at du drømmer om at servere snegle for dine gæster? Tag et kig på vores sneglebestik, der sikrer, at sneglen ikke flyver ud over tallerkenkanten.

  Til maden ønsker du måske en dejlig vin – du kan hente den fra den fine vinreol fra Bastian. Faktisk får du to vinreoler, og du vælger selv, om de skal stå ved siden af hinanden eller stables.

  Men du finder meget mere tidløst og lækkert grej her på siden – blandt andet sættet med kokkeforklæde, grillhandske, grydelapper og viskestykker. God madlavningslyst!