KÆMPE UDSALG! klik her og se de vilde tilbud

Zone Skål med låg

L 24,3 cm - Melamin - Warm Grey

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Zone har skabt Peili Oblong skålen, der er en nyfortolkning af skålen og fadet. Hvad mener vi så med det? Med den ovale Peili Oblong skål får du 3-i-1: tilberedning, servering og opbevaring. Skålens top fungerer som et fad og kan også anvendes som låg, bakke og til at servere tapas eller snacks. Peili er finsk og betyder spejling. Skålen er fremstillet i grå melamin, den er 6,1 cm høj, 12,2 cm bred og 24,3 cm lang.Peili har et prisvindende design, da den har vundet Reddot Design Award, der er en anerkendt og prestigefyldt international designpris. Dertil har Peili serien også vundet 2 publikumspriser for sit funktionelle og æstetiske design. Derudover har Den vundet Formland News 2016 prisen.

Zone har skabt Peili Oblong skålen, der er en nyfortolkning af skålen og fadet. Hvad mener vi så med det? Med den ovale Peili Oblong skål får du 3-i-1: tilberedning, servering og opbevaring. Skålens top fungerer som et fad og kan også anvendes som låg, bakke og til at servere tapas eller snacks. Peili er finsk og betyder spejling. Skålen er fremstillet i grå melamin, den er 6,1 cm høj, 12,2 cm bred og 24,3 cm lang.

Peili har et prisvindende design, da den har vundet Reddot Design Award, der er en anerkendt og prestigefyldt international designpris. Dertil har Peili serien også vundet 2 publikumspriser for sit funktionelle og æstetiske design. Derudover har Den vundet Formland News 2016 prisen.