OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik

Spring Copenhagen Saltæg

H 6,5 cm - Asketræ - Natur

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Saltægget er et saltkar fremstillet i asketræ og designet af Sven-Erik Tonn-Petersen (Tonn-P). Saltægget er et stykke funktionelt brugskunst med rene linje og unik lukkemekanisme.Det vil uden tvivl give et smil på læben hos dine frokostgæster, når ægget bliver skilt ad og der er salt til det blødkogte æg. Lukkemekanismen sørger for, at saltet ikke bliver fugtigt og klumper. Fordi saltet er lukket inde, bevarer det sin konsistens og kan stå frit fremme på køkkenbordet, som en lille skultur.Skitserne af ægget er næsten 50 år gamle, men fordi formgivningen var svær at få gennemført, blev saltægget aldrig sat i produktion. Det har Spring Copenhagen lavet om på og nu er dette fine designobjekt tilgængeligt. Saltægget er oplagt som ledsager til Tonn-P’s Peberfugl.Spring Copenhagen er en innovativ designvirksomhed med rødder i den skandinaviske desigtradition. Navnet Spring refererer til årstiden, hvor alt spring ud og i særdeleshed følelsen af foryngelse, fornyelse og skabelsen af nye ideer.


Saltægget er et saltkar fremstillet i asketræ og designet af Sven-Erik Tonn-Petersen (Tonn-P). Saltægget er et stykke funktionelt brugskunst med rene linje og unik lukkemekanisme.

Det vil uden tvivl give et smil på læben hos dine frokostgæster, når ægget bliver skilt ad og der er salt til det blødkogte æg. Lukkemekanismen sørger for, at saltet ikke bliver fugtigt og klumper. Fordi saltet er lukket inde, bevarer det sin konsistens og kan stå frit fremme på køkkenbordet, som en lille skultur.

Skitserne af ægget er næsten 50 år gamle, men fordi formgivningen var svær at få gennemført, blev saltægget aldrig sat i produktion. Det har Spring Copenhagen lavet om på og nu er dette fine designobjekt tilgængeligt. Saltægget er oplagt som ledsager til Tonn-P’s Peberfugl.

Spring Copenhagen er en innovativ designvirksomhed med rødder i den skandinaviske desigtradition. Navnet Spring refererer til årstiden, hvor alt spring ud og i særdeleshed følelsen af foryngelse, fornyelse og skabelsen af nye ideer.