Mangler du nyt til boligen, kan du finde både sengetøj, boligartikler, køkkenudstyr og stel til borddækningen

Sous Vide Håndbogen

Af Karsten Tanggaard

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Med alt fra tilberedningstider, temperaturer, bruning samt et hav af tips og tricks, er bogen tænkt som et praktisk arbejdsredskab for alle, som har bare den mindste interesse i tilberedning af mad med sous vide-metoden.

  • 240
  • Hardcover
  • Sprog: Dansk

Uddrag fra bogen

”Over 200 gennemtestede og træfsikre tilberedninger af kød, fisk, frugt og grønt. Den hurtige, praktiske opslagsbog med tilberedninger af alle almindelige råvarer. Her finder du alt, hvad der skal til for at få et perfekt resultat hver gang: tilberedningstider, temperaturer, bruning, forslag til tilbehør, tips og tricks.”

Med alt fra tilberedningstider, temperaturer, bruning samt et hav af tips og tricks, er bogen tænkt som et praktisk arbejdsredskab for alle, som har bare den mindste interesse i tilberedning af mad med sous vide-metoden.

  • 240
  • Hardcover
  • Sprog: Dansk

Uddrag fra bogen

”Over 200 gennemtestede og træfsikre tilberedninger af kød, fisk, frugt og grønt. Den hurtige, praktiske opslagsbog med tilberedninger af alle almindelige råvarer. Her finder du alt, hvad der skal til for at få et perfekt resultat hver gang: tilberedningstider, temperaturer, bruning, forslag til tilbehør, tips og tricks.”