OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik
(1)

Södahl Modern Rose Sengetøj

L 220 x B 140 cm - Bomuldssatin - Tea green

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Du bruger mange timer af dit liv i din seng, så du har god grund til at gøre det lidt luksuriøst med dette grøn/grå Modern Rose sengetøj fra Södahl med ekstra længde. Sengetøjet er af 100% bomuld-satinvævning og har praktisk lynlås i pude- og dynebetræk. Blomsterne på sengetøjet har et blødt, feminint udtryk.Södahls designere lader sig inspirere af tidens trends indenfor bolig og livsstilsprodukter. Resultatet er et alsidigt sortiment af interiørprodukter, der lever op til den kendte Södahl-kvalitet, der sikrer funktionalitet og lang holdbarhed. Størstedelen af Södahls produkter er Oeko-Tex certificerede, hvilket er en troværdig garanti for socialt ansvarlig produktion.

Du bruger mange timer af dit liv i din seng, så du har god grund til at gøre det lidt luksuriøst med dette grøn/grå Modern Rose sengetøj fra Södahl med ekstra længde. Sengetøjet er af 100% bomuld-satinvævning og har praktisk lynlås i pude- og dynebetræk. Blomsterne på sengetøjet har et blødt, feminint udtryk.

Södahls designere lader sig inspirere af tidens trends indenfor bolig og livsstilsprodukter. Resultatet er et alsidigt sortiment af interiørprodukter, der lever op til den kendte Södahl-kvalitet, der sikrer funktionalitet og lang holdbarhed. Størstedelen af Södahls produkter er Oeko-Tex certificerede, hvilket er en troværdig garanti for socialt ansvarlig produktion.

8. maj 2019

god kvalitet med lynlås lukning

god kvalitet med lynlås lukning neutral mønster og farve dejlig at sove i

Irma P.