Den perfekte kniv til at skrælle og dekorere samt til andre opgaver, som kræver præcision.
- Dansk design Fremstillet af tysk knivstål Ergonomisk greb
Scanpan Classic-serien
Scanpan Classic serien er en funktionel serie af høj kvalitet, som giver dig den bedste oplevelse i køkkenet. Knivene er fremstillet af tysk knivstål med særlig slibning, der giver optimal skarphed og holder længere. Med et ergonomisk greb sikrer det dig en behagelig og sikker greb.
Hårdhed på knive – HRC
Knivens hårdhed måles på Rockwell-skalaen (HRC), hvor en diamantspids presses ned i stålet for at teste, hvor modstandsdygtigt det er.
Køkkenknive ligger typisk mellem 51 og 65 HRC. Jo højere tal, desto længere holder kniven sig skarp – men den kan være sværere at slibe. Lavere HRC gør kniven nemmere at vedligeholde, men den mister hurtigere skarpheden. Derfor er HRC en vigtig indikator for både kvalitet og levetid.