OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Levering 2-4 hverdage og 90 dages byttefrist
 • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
  Prismatch
 • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
  Byt i butik
icon_Find-butik

Salter 9121 BK3R Vægt

Max 180 kg - Måler kropsvægt - Indbygget 12 brugerhukommelser

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Er du i gang med en plan fr dig selv og din vægt, så kan Salters analysevægt hjælpe dig godt på vej. Den måler din vægt, kropsfedt, kropsvæske procenter og BMI. Så får du overblikket til at leve sundere. • Viser BMI, væskeprocent og muskelmasse

 • 0,1 kg. Interval

 • Hukommelse til 12 brugere


Bliv fit sammen


Vægten fra Salter kan huske din men også din families målinger. Ja helt op til 12 mennesker kan bruge vægten, og den store hukommelseskapacitet skal nok huske alle jeres resultater. Den viser vægten med 0,1 kg nøjagtighed, og har atlet mode til dig som dyrker lidt forskelligt motion, men stadig gerne vil følge din udvikling.

Vægten har step-on funktion, så du med et kan træde op på den og blive vejet. Om det er på trægulv eller på tæpper gør ingen forskel, Salter vægten kan nok måle præcist alligevel.


Er du i gang med en plan fr dig selv og din vægt, så kan Salters analysevægt hjælpe dig godt på vej. Den måler din vægt, kropsfedt, kropsvæske procenter og BMI. Så får du overblikket til at leve sundere.

 • Viser BMI, væskeprocent og muskelmasse
 • 0,1 kg. Interval
 • Hukommelse til 12 brugere

Bliv fit sammen

Vægten fra Salter kan huske din men også din families målinger. Ja helt op til 12 mennesker kan bruge vægten, og den store hukommelseskapacitet skal nok huske alle jeres resultater. Den viser vægten med 0,1 kg nøjagtighed, og har atlet mode til dig som dyrker lidt forskelligt motion, men stadig gerne vil følge din udvikling. Vægten har step-on funktion, så du med et kan træde op på den og blive vejet. Om det er på trægulv eller på tæpper gør ingen forskel, Salter vægten kan nok måle præcist alligevel.