amazing DAYS - Shop amok og spar op til 70%
(3)

Pillivuyt Solene Frokosttallerken

Ø 22 cm - Porcelæn - Hvid/sand

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Solene tallerken i den velkendte kvalitet fra franske Pillivuyt. Den næsten 200 år gamle fabrik er kendt for at lave noget af det bedste inden for porcelæn.

Pillivuyt er en af de få producenter, der bruger deres egen særlige blanding af råmaterialer, hvilket betyder at varer fra Pillivuyt tåler både opvaskemaskine, fryser, mikroovn og hurtige temperaturskift. Det er modstandsdygtig overfor ridser og har samtidig gode termoevner.Pillivuyt yder livslang brugsgaranti. Det betyder, at der til enhver tid garanteres ombytning af produkter, der går itu ved almindelig brug, hvor vejledningen er fulgt.

Garantien dækker ikke tabte eller på anden måde ituslåede produkter.

Tåler opvaskemaskine.

Tallerkenen måler 22 cm.
Solene tallerken i den velkendte kvalitet fra franske Pillivuyt. Den næsten 200 år gamle fabrik er kendt for at lave noget af det bedste inden for porcelæn. Pillivuyt er en af de få producenter, der bruger deres egen særlige blanding af råmaterialer, hvilket betyder at varer fra Pillivuyt tåler både opvaskemaskine, fryser, mikroovn og hurtige temperaturskift. Det er modstandsdygtig overfor ridser og har samtidig gode termoevner. Pillivuyt yder livslang brugsgaranti. Det betyder, at der til enhver tid garanteres ombytning af produkter, der går itu ved almindelig brug, hvor vejledningen er fulgt. Garantien dækker ikke tabte eller på anden måde ituslåede produkter. Tåler opvaskemaskine. Tallerkenen måler 22 cm.
27. november 2019

Rigtig god kvalitet

Smuk og dekorativ tallerken der tåler opvaskemaskine.

Niels S.
17. oktober 2019

Soleno

Flot og super god kvalitet

Gunhild B.
20. maj 2019

Smukt design. Holdbar kvalitet.

Smukt design. Holdbar kvalitet.

Marianne S.