Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Medlemstilbud: Shop og spar 20-40% på ALT* stel, glas og bestik. Se tilbuddene her
Søg varer og brands
Hjem

Pandekagedag

den 1. marts 2022

Kun hos Imerco

Cook & Baker

Paletkniv

L 33 cm - Nylon - Sort

Pris34.95
Mix & Match49.95
Fragt fra 19.00
Kun hos Imerco

Cook & Baker

Basic Piskeris

L 25 cm - Nylon - Sort

Pris34.95
Mix & Match49.95
Fragt fra 19.00

Braun

Multimix Håndmixer

700 Watt - 5 hastigheder - Kraftig motor

Pris599.95
Julepris499.95
Fri fragt
Kun hos Imerco

OXO

Box Rivejern m. opsamler

H 8,5 x B 13 x D 31 cm - Rustfrit stål/absplastik/termoplast/polypropylen/resin - Sort

Superpris299.95
Fragt fra 19.00
Kun hos Imerco

Cook & Baker

Håndmixer

300 Watt - 5 hastigheder - Inkl. tilbehør

Ikke medlem369.95
Medlemspris279.95
Fragt fra 19.00
Blå
Sort

Mepal

Cirqula Røreskålsæt Lav...

0,5/1/2 liter - PP-plastik - Sort

Pris329.95
Julepris219.95
Fragt fra 19.00Kun 2 tilbage
Kun hos Imerco
Lyserød
Grå

Rosti

Margrethe Røreskålsæt m...

1,5/2/3 liter - Melamin - Rosa

Pris529.95
Julepris349.95
Fragt fra 19.00

Gefu

Pandekage Shaker

H 24 cm - BPA-fri plastik/rustfrit stål

Pris199.95
Tilbud129.95
Fragt fra 19.00

Blomsterbergs

Håndmixer

5 hastigheder - Plastik/rustfrit stål - Sølv/sort

Superpris399.95
Fragt fra 19.00
Hvid
Sort
Lyserød

Rig-Tig

Foodie Håndmixer

H 16,5 x L 19 cm - 170 Watt - Plastik/rustfrit stål

Pris429.95
Julepris329.95
Fragt fra 19.00
Filter
Vis kun varer på lager online

 • Vis kun tilbud

  Det er Pandekagedag den 21. februar 2023

  International pandekagedag

  Mangler du en undskyldning for at spise pandekager dagen lang? Så er International Pandekagedag, som sendt fra himlen. Det er nemlig den perfekte undskyldning for at spise alle de pandekager, du kan rumme. Så det er bare med at komme ud i køkkenet og finde pandekagepanden frem. Familie og venner vil med garanti få et smil på læben, når de ser den kæmpe stabel af pandekager. Og præcis på denne internationale pandekagedag er der altså ingen skam i at spise pandekager, hvad end det er til morgen, middag eller aften.

  Hvornår er det pandekagedag?

  International Pandekagedag falder altid på tirsdagen efter fastelavn. Så her er der altså alle muligheder for at hygge med familien og spise pandekager hele dagen. Man er jo næsten ligefrem forpligtet til det, når hele dagen er dedikeret til pandekagespisning, ikke?

  Hvor stammer pandekagedag fra?

  I gamle dage hed Pandekagedagen ’Hvide tirsdag’. Det hed den, fordi ”Hvide tirsdag” var den allersidste dag inden den 40-dage lange fastetid begyndte. For at undgå madspild skulle alle de ”hvide varer” såsom mel, æg og mælk, der ikke kunne holde sig til efter fastetiden, bruges. Pandekagen blev derfor en yndling, der nemt kunne piskes sammen af de få ingredienser og smage fantastisk på samme tid - og stadig gør det.

  I dag går man ikke så meget op i begrebet Hvide tirsdag, men Pandekagedagen er til gengæld vældig populær blandt mange pandekage-elskere. Hvis du ikke tidligere har fejret Pandekagedagen, har du måske lyst til at prøve det i år.

  Hvad er forskellen på crepes og pandekager?

  Crepes er en fransk pandekage – det franske ord crepe betyder ’krøllet’, hvilket beskriver en crepe meget godt. En crepe er nemlig tyndere og en anelse krøllet i forhold til den klassiske danske pandekage. Crepes serveres både som en dessert, men også som en madpandekage. Den klassiske danske pandekage er derimod tykkere, og bruges som regel til dessert.

  Kan man lave pandekager dagen før?

  Man kan sagtens lave pandekager dagen før den internationale pandekagedag. Der er altså ingen undskyldning for ikke at lave pandekager. Du kan enten bage pandekagerne dagen forinden og lade stablen stå på køl, og når de så skal serveres, kan du nemt varme dem op og skille dem ad. Du kan også bare lave dejen forinden og stille den på køl, så dejen er klar til bagning på selve dagen.

  Find din pandekagepande hos Imerco

  Her på siden har vi samlet alt det, du skal bruge for at lave nemme og sprøde pandekager – hver gang. Vi har alt fra pandekagepander til røreskåle, målebægere, piskeris og hvad du ellers har brug for, når der skal laves en god pandekageopskrift. Man skal jo ikke gå ned på pandekage-grej på årets pandekagedag. Gå på opdagelse og find det, du mangler, så du er klar til pandekager i store stakke.

  Appetit på pandekager

  Lækre, lune pandekager ligger godt i maven og giver godt humør. Så der er absolut grund til at gå i køkkenet og lave en stor stabel pandekager til hele familien. Pandekagedagen er en syndig dag, hvor du kan mæske dig i de lækreste pandekager – og hvorfor ikke? Pandekager smager sødt og godt, og kan laves i mange forskellige varianter.

  Pandekagerne til den store dag laver du let med vores gode pandekage-opskrifter, en god portion bagelyst og lækkert grej. Med en opskrift tilInternational pandekagedag og en opskrift på minipandekager med friske bær har du et godt udgangspunkt for Pandekagedagen. Og køkkengrejet kan du heldigvis finde her på siden. Nu mangler du kun det sjove – at invitere familie eller venner på besøg, bage en ordentlig stak pandekager og så er der ellers dømt hygge på årets store Pandekagedag. Glædelig Pandekagedag og velbekomme!