Rå, stegt, grillet, bagt og fermenteret. Vi elsker kål! Det er billigt og vi ved at det er rigtig godt for os at spise. Men det kan være en udfordring at få inspiration til at gøre kålretter nemme og spændende at gå til.
Til kål og andet grønt
I samarbejde med Ditte Ingemann, madskribent, kogebogsforfatter, blogger og frem for alt grønsagselsker, har Mill & Mortar udviklet denne unikke blanding som består af korianderfrø, infuseret med olie fra orangeskal, fennikelfrø, sumak, sort peber og citrontimian.
Med Cabbage Karma får du ét krydderi, som jeg kan bruges både i det varme og i det kolde køkken, og så smager det fantastisk sammen med alle kåltyper, lige fra spidskål og broccoli til blomkål og palmekål.
Ingredienser
Koriander*, fennikel*, sumak*, hvidløgspulver*, sort peber*, citrontimian*.
*=økologisk
DK-øKO-100 EU/Ikke EU Jordbrug
Opbevaring
Opbevares mørkt, tørt og lufttæt.